Ausztria munka. Meglépnétek?
Költözünk ,hitel is kell, nem kevés.
Lenne erotikus munka ausztriában, amivel 2év alatt kitermelném a hitelt, Ausztriában jobban fizetik
Férjemmel még nem beszéltem erről.
Ti meglépnétek?
Igen tudom van aki erkölcsileg legalja stb, de engem nem zavar.
Ez is egy munka...
Így az ilyen kommenteket kerüljük.
Ausztriaban legalis az ilyesmi, a lanyok teljesen hivatalosan bejelentve dolgoznak, adoznak stb, szoval nincsenek ilyen lehuzasok mint amit az egyik okos itt korabban felvazolt.
Az mas kerdes hogy a ferjed mit szolna hozza, ezt vele kell megbeszelned, habar mivel mar elvett felesegul, nyilvan tudja hogy kihez is ment hozza, vagy ha eddig nem, majd most megtudja.
persze hogy legális, azért kérdeztem, hogy tud e annyira németül hogy ismerje és értse, mi vonatkozik rá. az hogy mit csinál az osztrák jog, meg mi a valóság, az azért két külön dolog. elvileg a koldusmaffia is tilos, a heti hét napon mosogatás is tilos elrejtve a kínai büfé hátuljában, aztán valahogy mégis megtörténik. ne légy már ennyire naiv hlye.
kiviszi egy strici és elrejti valahol a saját ügyfélkörének az angolul se makogó csajt, akinek tökmindegy minden, mert úgyse érti, úgyse tudna kihez fordulni, ha kiszabadul se, hiszen azt se tudja hol van egyáltalán és mit szabad ott csinálni, és majd előbb-utóbb eladja valahova máshova... de inkább mégsem, mert eszébe jut, hogy a jog szent könyvében az áll, hogy ez csúnya dolog.
Erkölcsileg egyáltalán nem támogatom. Főleg, ha férjnél vagy, és még meg se beszéltétek!
DE!
Miért ilyen munka felé érdeklődsz? Mindenféle nyelvtudás nélkül találni lehetne ennél sokkal "komolyabb" és "erkölcsösebb" munkaköröket is!
Nem kell feltétlenül a társadalom aljára süllyedni ahhoz, hogy munkát vállalj. Sőt, valószínűleg még Magyarországon is tudnál elfogadható munkát találni, mert olyan nagy munkaerőhiány van.
Ha írsz privátban segíthetek is, itt magyarban is munkát találni!
6.-os
Feltetelezem mashoz nem ert, b*szni meg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!