Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mesterképzés mennyivel...

A mesterképzés mennyivel fizet többet az alapnál?

Figyelt kérdés
Politológiát tanulok, de szívesen látok más területekre vonatkozó válaszokat is.

2023. jún. 15. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgyérted mennyivel magasabb fizetésre számíthatsz MSc-vel, mint BSc-vel?

Legtöbb helyen nem tesznek különbséget, kivéve állami helyeken. Az elhelyezkedést viszont megkönnyítheti egy MSc.

2023. jún. 15. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A mesterképzés nem fizet egy forintot se.
2023. jún. 15. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevés képzés egyike, ahol pont hogy van értelme az MSc-nek. Nehéz elképzelni hogy komoly helyre BSc-s politológust keresnek. Sőt amennyire rémlik, én ilyen állashirdetést leginkább phd-val láttam kiírva. Esetleg abban gondolkozhatsz hogy a politológia mesternek vagy valami másnak (akár gazdasági, akár jogi) van-e több èrtelme.
2023. jún. 15. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az én területemen (ami gazdasági) is nehéz lenne forintosítani de szintén a hirdetésekből jól látszik hogy vannak helyek ahová az msc a belépő szint. 10-20% körüli belépő fizu különbséget saccolnék.

Bánom hogy annak idején nem szántam erre 2, azaz 2, gyakorlatilag semmi, annyi időt simán elcs.eszek egy rossz munkahelyen is. Arról nem beszélve hogy msc mellett simán lehet dolgozni, magasabb szintű gyakornoki pozícióban vagy akár már teljes állásban is. Annyit csuklóztattak azóta rosszabbnál rosszabb munkahelyeken hogy ahhoz képest megérte volna. Szakot mondjuk nem váltottam volna, könnyebb elvégezni ha folytatod ugyanazt.

2023. jún. 15. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
mivel bolcsesz a kerdes igy semmivel. alapdiplomat sem tudjak bearazni a piacon (kormanyablak, polgarmesteri hivatal esetleg felfigyel ra).
2023. jún. 15. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmivel.
2023. jún. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!