Tényleg lehet csak érettségivel, C1-es német nyelvtudással bruttó 800-at keresni?
Lehetséges, igen.
De, C1-es nyelvtudás szintjét nehéz elérni.
egy SSC-ben lehetséges igen.
#3:
"Lehetséges, igen.
De, C1-es nyelvtudás szintjét nehéz elérni."
Dehogy nehéz. 1-1,5 év intenzív gyakorlás mellett simán megvan.
5#
És kinek van annyi ideje?Főleg munka mellett.
Én 1 év alatt felkészültem angolból b2-es nyelvvizsgára.Sok lemondással, időbefektetéssel járt és most sem érzem, hogy annyira jól tudnék.
A nyelvvizsga egy dolog, az akcentusmentes 'Fernsehdeutsch' meg egy másik. C1 nyelvvizsgám nekem is van, az utóbbi nincs és nem is törekszem rá, pedig a német ügyfél ezt követeli és ezért hajlandó ennyit fizetni.
Szerencsés helyzetben, osztrák, délnémet stb. ügyfélkörrel persze ez is megúszható.
A Vodafone pláne nem fog arra törekedni hogy tökéletes németséggel kapkodják a nevében a telcsit :) rövid úton automatizálnak + angolosítanak mindent.
Az ismerősödnek szerencséje is van, meg valószínűleg érettségi mellett egyéb, IT service desk stb. ismerete ami kell ehhez a melóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!