Szegeden diákmunka 18 év alatt?
Igazából bármilyen nem kellemetlen (vagyis hangoskodó srácok és társai) meló érdekel. 17 vagyok ami extra szívás mert folyton annyit látok hogy "18. életév betöltése" mint elvárás.
Hallottam arról hogy címerezés, de az a legeslegvégső amit bevállalnék.
Jelentkeztem munkára diákszövetkezetnél, annyit ér jelenleg mint halottnak a mese.
Könnyű fizikai munka, ügyfélszolgálat, raktáros, takarító,árufeltöltő, csomagoló, ezek amik legfőképp érdekelnek.
Gondolkoztam hogy Tescoba bemegyek és kérdezősködöm, ha nem kapok visszajelzést akkor ez lesz.
A kérdés célja nem panaszkodás, hanem tippeket, tanácsokat vagy ajánlatokat szeretnék kérni.
Egyáltalán próbálkozzak most vagy várjak egy kicsit?
Az elég zavaró hogy nem lehet kapcsolatba lépni a munkáltatóval, hanem várni kell emailre, telefonra és bármilyen másfajta visszajelzés olyan mint a Jézuska.
Mi a baj a címerezéssel?
Egyébként legnagyobb eséllyel még mindig oda kerülsz be.
Diákszövetkezeten keresztül.
Aztán ha valóban nem tetszik és látsz náluk mást is, megpróbálhatsz arra is jelentkezni de szerintem csekély az esélyed, ha találnak 20-on évest is ugyanarra a melóra ugyanannyi pénzért (találnak.)
Címerezésre visszatérve, szerintem ezerszer kellemesebb és hangulatosabb mint bármilyen benti munka amire esélyed van. Ja és legkisebb része a konkrét címerezés, én 3 év alatt egyszer sem csináltam, annál inkább más fázisokat.
Tudsz bővebben mesélni róla 2-es? Jelenleg mást nem is látok a csoportokban, szóval ha nem vészes akkor marad az.
Nem vagyok magas, és olvastam hogy nem a legjobb munka alacsonyabb embereknek. Rossz időben is lehet menni? Mennyire kell elviselnem másokat? Vagy csak mindenki megy a kukoricásban amerre lát? Osztálytársamtól hallottam hogy tavaly voltak, de én nagy valószínűséggel egyedül mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!