A PROFESSION álláskereső portálra regisztráltam, kitöltöttem az adatlapom és töltöttem fel CV-t. Meg lehet azt csinálni hogy ha pályázok állásokra ne mindenhova ugyan azt CV-t küldjem el, hanem az állásokra "szabva" mindenhova mást? Bővebben lenn.
Figyelt kérdés
Szóval lényegében én mindig úgy kerestem állást hogy volt egy alap önéletrajzom, és ha kellett egy kicsit "átszabtam" hogy az adott pozícióra amire jelentkezek kicsit vonzóbb legyek. Hol kisebb - nagyobb hazugságokkal persze, de egyszerűen ez van, úgy gondolom így sikeresebb az álláskeresés, valamint tapasztalataim alapján magában az álláshirdetésekben is gyakran vannak kisebb - nagyobb hazugságok, már én is tapasztaltam, hogy a fele se volt igaz annak ami az álláshirdetésben volt közölve...2023. jún. 14. 11:53
1/3 anonim válasza:
kérdezd meg az ügyfélszolgálatukat
2/3 anonim válasza:
Tudsz, csinálsz több önéletrajzot és csak a relevánsat csatolod jelentkezéskor.
3/3 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam mint a kérdező, de lehet, hogy ez régen volt, vagy én is rosszul csináltam.
Vagyis ha megadtam egy új CV-t akkor a meglévő (!) jelentkezésemnél is átcserélte az újra.
Gyorsan le is szoktam a Profession ilyen használatáról. Ezek az állások 99%-ban meg vannak hirdetve a cégek honlapján vagy egyéb portálokon, jelentkezz ott, Profession-ön csak hirdetést nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!