Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet lelőni a távoli...

Hogyan lehet lelőni a távoli ismerősöket, hogy hagyjanak nyugton dolgozni?

Figyelt kérdés

Kereskedelemben dolgozok. Van, hogy évek/hónapok óta nem látott távoli ismerősök meglátnak és rámszállnak, elkezdenek beszélgetni velem, föltartanak a munkával. Például azon csodálkoznak, hogy ott dolgozok, hogy vagyok + ilyenek. Miközben évekig nagy ívben tojtak rám.

Hogyan lehet az ilyeneket könnyedén lepattintani? Edddig nem igazán sikerült kellően gyorsan elhajtanom az ilyen ismerősöket.

2023. jún. 9. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"bocsi, nem szabadna munka közben beszélgetnem"
2023. jún. 9. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Covidos voltam, de 2 napja nincsenek tüneteim. 3 éve működik, még a vírustagadók is meghátrálnak.
2023. jún. 9. 08:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
"Szia, bocs' de nem tudok most veled beszelgetni, dolgoznom kell." - es otthagyod. Ha nem ert a szobol, szolsz a fonokodnek hogy zavarnak, majd o elintezi.
2023. jún. 9. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Ezt én se értem, nekünk a családdal sok ismerősünk dolgozik kereskedelemben.

Amikor meglátjuk köszönünk neki pl.: Szia Ica!, Aztán ennyi, nem állunk vele le beszélgetni.

2023. jún. 9. 11:03
 5/7 A kérdező kommentje:
#4: Például a budaörsi Auchanban egy volt középiskolás iskolatársam látott meg és tartott fel percekig. Kb 9 éve láttam előtte, nem csodálom, hogy nagyon izgatott lehetett. :D
2023. jún. 10. 03:50
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
95%
Hát, ha annyira távoli ismerősök,akkor távcsöves puskával.
2023. jún. 10. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

6: XD

- Helló, igen, elvégeztem a jogot, és most 3 hónapja vagyok itt, az a tervem, hogy kimegyek Ausztriába. Szia, jó vásárlást!

2023. jún. 28. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!