Pest megyében BP-t leszámítva miért olyan "vidékiesek" a fizetések?
Én alapvetően Budapesten dolgozom,de lakni most sem ott lakom.
Pályázgattam Pest megyében állásokra.Könnyebb lenne autóval közlekedni.
Viszont a bérigényeknél voltak szemforgatások, meg felhúzott szemöldökök.Az egyik helyen kevesebbet akartak adni, mint amennyit most kapok.
Azért, mert Pest megye Budapestet leszámítva vidék.
Szólj máskor is, ha segíthetünk.
mert ott annyival is beérik
meg nem is költesz annyit
csak példa:
pesten akarok rendelni egy kaját a foodpincéren és társain, kb 1000 forint a kiszállítás, összeségében 3 ezer forint alatt nem lehet megúszni
Dunaharasztiban idén POFÁTLANUL megemelték a szállítási dijakat, sok helyen KÉTSZERESÉRE, azaz már NÉGYSZÁZ forint is lehet a kiszállítás!
Igaz hogy egy pizza kiszállítva is olcsóbb és gyorsabb mint pesten csak maga a pizza kiszállítás nélkül. Szal érted.
3-as, a kajarendelés egyértelműen olcsóbb vidéken, elsősorban azért, mert nincs a láncolatban a tetű foodpincér és társai.
4-es
nekem anno 2018-ban azzal, jöttek, hogy 300 nettóból nem lehet megélni, mert én akkor annyit kerestem kb májusig, utána 370-et, tervezőmérnökként
mondjuk az is változó, hogy ki mennyit tud magának kiharcolni, látok önéletrajzokat, 40+-os formák bme-s diplomával kérnek 400-450 nettót, fel se hívják őket, de volt hogy 31 éves gyerek 800 nettó is be lett budgetelve, úgy hogy én 5 éves munka(v)iszony és jelentős eredmények után kaptam 550 nettót + céges autót (ami kb kiteszi a 800 nettót)
“ 3-as, a kajarendelés egyértelműen olcsóbb vidéken, elsősorban azért, mert nincs a láncolatban a tetű foodpincér és társai.”
Igaz, viszont cserébe két óra alatt kapod meg a rendelést, hidegen.
6-os
ez rohadtul nem igaz
sok étterem rá van állva a dolgozók menüztetésére, és már 6kor le lehet adni a rendelést és az legkésőbb délre megérkezik.
de ahol én dolgozom ott pl 12:15 kor leadott pizza rendelés is bejött 20 perc alatt és csak pislogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!