Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pest megyében BP-t leszámítva...

Pest megyében BP-t leszámítva miért olyan "vidékiesek" a fizetések?

Figyelt kérdés

Én alapvetően Budapesten dolgozom,de lakni most sem ott lakom.

Pályázgattam Pest megyében állásokra.Könnyebb lenne autóval közlekedni.

Viszont a bérigényeknél voltak szemforgatások, meg felhúzott szemöldökök.Az egyik helyen kevesebbet akartak adni, mint amennyit most kapok.

2023. máj. 29. 16:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Azért, mert Pest megye Budapestet leszámítva vidék.

Szólj máskor is, ha segíthetünk.

2023. máj. 29. 16:17
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

mert ott annyival is beérik

meg nem is költesz annyit

csak példa:

pesten akarok rendelni egy kaját a foodpincéren és társain, kb 1000 forint a kiszállítás, összeségében 3 ezer forint alatt nem lehet megúszni

Dunaharasztiban idén POFÁTLANUL megemelték a szállítási dijakat, sok helyen KÉTSZERESÉRE, azaz már NÉGYSZÁZ forint is lehet a kiszállítás!

Igaz hogy egy pizza kiszállítva is olcsóbb és gyorsabb mint pesten csak maga a pizza kiszállítás nélkül. Szal érted.

2023. máj. 29. 16:53
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
2-es, szerintem nagy tévedésben vagy, az árak nálunk is ugyanannyiak, mint a fővárosban. Viszont én is el vagyok hűlve, hogy kér diplomát, nyelvtudást meg szakmai tapasztalatot, és nettó 300-at akar adni.
2023. máj. 29. 19:08
 4/15 anonim ***** válasza:
3. Ez milyen területen vagy milyen munkakör? 300nettó manapság már elég gyengusz sajnos
2023. máj. 29. 20:22
 5/15 anonim ***** válasza:

3-as, a kajarendelés egyértelműen olcsóbb vidéken, elsősorban azért, mert nincs a láncolatban a tetű foodpincér és társai.

4-es

nekem anno 2018-ban azzal, jöttek, hogy 300 nettóból nem lehet megélni, mert én akkor annyit kerestem kb májusig, utána 370-et, tervezőmérnökként

mondjuk az is változó, hogy ki mennyit tud magának kiharcolni, látok önéletrajzokat, 40+-os formák bme-s diplomával kérnek 400-450 nettót, fel se hívják őket, de volt hogy 31 éves gyerek 800 nettó is be lett budgetelve, úgy hogy én 5 éves munka(v)iszony és jelentős eredmények után kaptam 550 nettót + céges autót (ami kb kiteszi a 800 nettót)

2023. máj. 29. 21:22
 6/15 anonim ***** válasza:

“ 3-as, a kajarendelés egyértelműen olcsóbb vidéken, elsősorban azért, mert nincs a láncolatban a tetű foodpincér és társai.”

Igaz, viszont cserébe két óra alatt kapod meg a rendelést, hidegen.

2023. máj. 29. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:

6-os

ez rohadtul nem igaz

sok étterem rá van állva a dolgozók menüztetésére, és már 6kor le lehet adni a rendelést és az legkésőbb délre megérkezik.

de ahol én dolgozom ott pl 12:15 kor leadott pizza rendelés is bejött 20 perc alatt és csak pislogtam.

2023. máj. 30. 19:15
 8/15 anonim ***** válasza:
@7 Vannak kivételek, de általánosságban két óra kiszállítás.
2023. máj. 30. 19:48
 9/15 anonim ***** válasza:
még 15 km-ről a másik faluból is 50 perc alatt elhozzák
2023. máj. 30. 20:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Van olyan is, ám én tizennégy évig voltam futár, pontosan tudom, miről beszélek.
2023. máj. 30. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!