Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Debrecenben miért nehezebb...

Debrecenben miért nehezebb melót találni, mint Nyíregyházán?

Figyelt kérdés
Nyíregyházán szó szerint lehetett válogatni a munkahelyeken így ott dolgoztam több helyen is. (irodai, értekésítő, műszaki előkészítő) De Debrecenbe még interjúra is alig jutok el. Vagy ahol voltam kritikán aluliak voltak a munka körülmények.

2023. máj. 28. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem valahogy Budapestig kellett mennem állásért mert Nyiregyen sehova nem hívtak be. Biztos nem volt protekcióm. Pedig élhetőbb, hangulatosabb mint Budapest. (Debrecenben ugyanez volt)
2023. jún. 1. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó van pár szerencsés ember aki tud ismerettség nélkül munkát találni, de nagyon ritka. Föleg ha diplomás munkáról van szó, föleg amúgy haveri alapon megy sok minden, van egy vki akit ismersz aki beajánl stb.
2023. jún. 1. 21:18
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk ez kb. az egész országban így megy, hogy a jól fizető, semmittevő vagy legalábbis kis felelősséggel járó melót kihalással, haverok, rokon útján lehet megkapni. Bár Szabolcsban olyan szintű uram-bátyám világ van, hogy ahhoz is ismerős kell, hogy bekerülj utcaseprőnek a NyírVV-hez, vagy valamelyik hivatalba közfogisnak. Sajnos tapasztalatból írom.

(21:10-es vagyok)

2023. jún. 3. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!