Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munka amivel legaláb...

Van olyan munka amivel legalább 400-500 nettót lehet keresni, nem programozó, és nem kell sok évig tanulni?

Figyelt kérdés

Jelenleg kb a fenti összeget keresem, de nagyon váltanék mert megutáltam a munkahelyem. Viszont a végzettségemnek (informatikus könyvtáros diploma) megfelelő munka nem igazán van az országban ami ennél többet fizetne, így ez pályaváltást is jelentene egyben. Olyan a helyzet hogy nem akarok évekig itt maradni még, hogy egy hosszabb több éves képzést csináljak, valami annál rövidebb kellene. A pénzre viszont szükségem van, nem engedhetem meg hogy sokkal kevesebbet keressek.

Programozás kizárva, próbáltam már megtanulni (elte ik) és nem vagyok hozzá elég okos - konkrétan innen kibuktam. :D

Már ott tartok hogy szinte mindegy, lennék burkoló is ha bírnám fizikailag, de gyengébb fizikumú nő vagyok így csak korlátozottan vagyok terhelhető.

Gondoltam külföldre is, viszont csak angolul tudok (felsőfokon), más nyelvet nem.

Merre induljak? Mivel próbálkozzak szerintetek? Mit kellene tanulnom?

2023. máj. 25. 13:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

"Gondoltam külföldre is, viszont csak angolul tudok (felsőfokon), más nyelvet nem."

Amiket javasoltak, multinál elhelyezkedni ügyfeles vonalon. Magántanítványok nyelvvizsgára, kommunikációs tréningek.

Fizikai munka, takarítás, mosogatás (konyhai kisegítő) kismillió ilyen állás van, ha budapesti vagy.

Milyen melót végzel jelenleg, hogy ilyen magas a nettód könyvtáros diplomával?

2023. jún. 1. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatosan elcsépelt dolog hogy SSC-ket ajánlgatunk de sajnos ez van, a te tudásoddal semeddig nem (najó, néhány hétig max.) tartana megtanulni irodai alkalmazásokat (office) esetleg valami spécibb dolgot (tableu vagy ilyesmi), átlátni az ottani folyamatokat stb. Ha teljesen kezdőként nem is, de fél-egy éven belül már bőven és biztosan benne lennél ebben a sávban.
2023. jún. 2. 00:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs baj az SSC-vel, de tény hogy nagyon brutális minőségbeli különbségek lehetnek. A jókat kb be kell mákolni, de ha sikerül és kitartasz, akkor megszakadni általában nem kell utána és még a fizu is vállalható szokott lenni.

Jó angolosra (és egyéb nyelvekre) mindig lesz igény, mert sokan lépnek külföldre véglegesen a fiatalok közül.

2023. jún. 2. 08:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

13-ez tény (a mák), nem szabad föladni az első 1-2 rossz tapasztalat után és eleve érdemes helyén kezelni az egészet.

Kicsit látványpékség, kicsit cirkusz.

Ügyfélszolgálaton egyébként hamar ki lehet égni és hosszabb távon is megviseli az idegrendszert de kezdésnek jó.

2023. jún. 2. 09:04
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Mi az az SSC? Az amikor hívogató telefonon és rádsózzák a terméket?
2023. jún. 2. 23:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem, ez az amikor jól fizetett külföldiek helyett dolgozol itthon, töredék, de itthon még mindig erős-közepes bérért. Jellemzően egy nagy batár irodából és otthonról, 2:3 arányban. Egyébként a gugli a barátod, meg az sscheroes.hu.
2023. jún. 4. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

"Viszont a végzettségemnek (informatikus könyvtáros diploma) megfelelő munka nem igazán van az országban ami ennél többet fizetne,"

Ha te tényleg 400-500 nettót keresel ilyen diplomával, akkor már ne haragudj, de mi a túróval utáltatták meg veled a munkádat?

2023. jún. 4. 23:47
 18/18 A kérdező kommentje:

Szigorúan tilos h.o., putri iroda, idióta feladatok (értsd pl most a napokban kb rendezvényszervezőként kell dolgoznom, pedig ennek köze nincs a végzettségemhez vagy a munkakörömhöz), napi 3 óra utazás (és belengették hogy több is lenne a jövőben mert máshova is kellene utazni), fizuemelés esélye 0, állami szivatás fentről, stb stb.

A legfontosabb a több fizu és/vagy a h.o. lenne nekem igazából.

2023. jún. 5. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!