IT-ban átlagosan mennyi ideig vannak egy cégnél az emberek?
Tipikusan jól teljesítek interjúkon, így számomra nagyon pozitív élmény mindig amikor járhatok interjúra.
Ezen kívül van rengeteg cég, ami érdekes számoram, így elég nehéz kontrollálnom magam, hogy ne mondjak fel 6 hónaponta :D
Nekem a minimális a 2 év, amit szerintem maradnom kéne minden helyen.
Nem értem azokat, akik képesek 5-10 évet ITn belül 1 cégnél maradni.
Hát ha már a sokadik helyről fél év után mész el azt azért nem szeretik a cégek, plusz tapasztalatszerzés szempontjából sem a legjobb, főleg multiknál vagy 1 hónap mire minden jogot megszerzel és kiismered a rendszereket.
Szerintem az ideális a 2-3 év. Ez idő alatt nem lesz annyira nagy a táv a piac és a fizud között plusz ki tudod ismerni az adott helyen használt technológiákat.
Hosszabb idővel az a baj hogy egyrészt picit bele tud kényelmesedni az ember a munkájába és a fizu sem biztos hogy tartja a lépést.
Amiért emberek egy helyen sokáig maradnak az valszeg azért van mert nem biztos hogy csak a pénz számít valakinek. Lehet hogy jó a munkakörnyezet, jók a projektek, vagy éppen pár óra alatt végzel a munkáddal és csinálhatsz amit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!