Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjura hogyan szokás...

Állásinterjura hogyan szokás öltözni?

Figyelt kérdés
Megyek diplomás munkakörre állásinterjúra holnap de most nincs ingem. Póló + farmer megfelelő választás? Gondolom nem várnak el öltönyt.

2023. máj. 21. 19:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Sztem egy ing + rendes farmer kombináció elvárható. Nem kell túlzásba vinni a dolgot de célszerű rendesen felöltözni.

Az ingnek meg nem kell életed végéig kitartania, ha nincs sok pénzed bemész egy random boltba vagy egy turkálóba, 1x felveszed, ha lesz fizut veszel egy normálisat.

2023. máj. 21. 21:27
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Én általában 1 lépéssel igényesebbet választok intejúra, mint amiben az adott munkára hétköznap járnék. Pólóban én nem mennék interjúra semmiképpen, ha irodai munkáról van szó.

Attól is függ, hogy mennyi idős vagy, frissdiplomás esetében szerintem elnézőbbek, mintha már pár év tapasztalattal csapat/project vezetésére pályázol.

Ha nagy bajban vagy, én akkor is azt javaslom, hogy vegyél egy olcsó szar inget, vagy kérj kölcsön egy barátodtól egy számmal nagyobbat, minthogy pólóban menj be. Azt betudják rossz ízlésnek, nem lesz mínuszpont. A farmer valószínűleg rendben van.

2023. máj. 21. 22:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz farmer, póló és zakó. Egy sportzakód csak van. Egyetem vége felé 1500-2000-ért vettem a jobbnál jobb sportzakókat a turiban. Hugo Boss is volt közötte, igaz, az 2500 volt. :D És 25 évvel ezelőtt.
2023. máj. 21. 22:10
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Attól függ mi a dress code, nyugodtan rá lehet kérdezni.

Általában rövidujjú kockásingben megyek mert azon nem látszik annyira a gyűrődés.

Nyáron rövidnadrággal társítom.

Meg se kell szólalnom, rám néznek és küldenek tovább az IT interjúra.

Meg szoktam kapni az állást.

Egyik alkalommal azt hitték már ott dolgozom, megszereltették velem a nyomtatót aztán összenéztünk HR essel amikor kijött belőle az önéletrajzom.

Interjúra már be se kellett mennem.

2023. máj. 21. 23:07
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Én félmesztelenül állásinterjúztam full-stack fejlesztő contractor pozira mert 1. ki vagyok gyúrva mint az állat 2. online volt az interjú. Meg is jegyezte a HR-es hölgy hogy micsoda impozáns és masszív Úriember vagyok. És még a ragyogó tudásomat meg sem csillantottam ami valóban impozáns ;)
2023. máj. 22. 01:30
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Én mernokkent is polo, rövidgatya kombóban is jártam interjúra. Igaz, hogy épìtőipari helyszíni munkában dolgozom és ilyenekre szoktam jelentkezni is.
2023. máj. 22. 05:36
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen cégfüggő. Multik, állami cégek szintjén egy ing teljesen jó, köztisztviselői majomkodásokra lehet, hogy teljes zakós bohócruhát is érdemes felkapni. Én évek óta startupoknál dolgozom, evidensnek veszem, hogy egy rövidgatyánál elegánsabb ruhára az interjúkon sincs szükség.
2023. máj. 22. 08:27
 18/19 anonim ***** válasza:
67%

Farmer+egyszerűbb ing

Vagy farmer, galléros póló, normálisabb, nem a kinyúlt Heineken feliratos..

2023. máj. 22. 08:56
 19/19 anonim ***** válasza:
88%
Pöttyös pizsiben.
2023. máj. 22. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!