Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetemi büfébe jelentkeztem....

Egyetemi büfébe jelentkeztem. Mire számíthatok, mennyire pörgős?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most keresem az első munkám. Ősztől esti suli mellett csinálnám.

Alapjáraton nem vagyok egy kifejezetten szociális alkat, könnyen elfáradok a sok interakciótól. Heti 2, talán 3 napban, 8 óra lenne.

Mennyire megterhelő egy ilyen munka?

2023. máj. 14. 02:48
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Semennyire nem megterhelő.

Nyugdíjasok szoktak ott lenni sokszor.

18 évesen ez nem egy karrier

2023. máj. 14. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Elso munkanak jo lesz. Azert nálunk SZTE-n mindig tele szokott lenni a konyvtar bufeje.

De szerintem nem lesz veszes, ne aggodj :)

2023. máj. 14. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szünetekben diák tömeg és majd pörögnöd kell, hogy csórik meg is tudják enni a kajájukat.

Azon kívül átlag laza munka.

Ha introvertált vagy a tömeg le fog fárasztani, főleg, amíg bele nem jössz. A többi időben kb vissza tudsz picit töltődni. Már ha rád bízzák egyedül majd.

2023. máj. 14. 10:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a normális, biztató válaszokat adóknak! :)
2023. máj. 14. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!