Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire szar a Mekiben dolgozni?

Mennyire szar a Mekiben dolgozni?

Figyelt kérdés

2023. máj. 13. 23:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Egyetemen elmentem diákmunkára macdonaldsba. Elkezdtem a munkát és olyan meleg volt a konyhában hogy 3és fél óra múlva eljöttem. A főnököm meg üvöltött hogy akkor minek mentem oda.

Ennél még a nyomdai munka is jobb volt ahol zakatoló gépek mellett órákig söprögetnem kellett a semmit. Esetleg összeszedtem pár leeső papírdaabot.

Csapos is voltam na azt szerettem ott legalább munka közben tudtam inni és jó zene szólt.

2023. máj. 13. 23:46
 2/12 anonim ***** válasza:
12%

Ha szar lenne, senki nem dolgozna ott.

Aki odamegy dolgozni, az mind önként választja. Ha szar lenne, senki nem választaná.

2023. máj. 14. 01:20
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

2*

Nyilván jobb mint pl egy bróker munkája aki kb 10-15 év munka után meghal szívrohamban a sok stressztől és a pörgetőktöl.

De a mégis munka szalagmunka szerű és egészségtelen a nagy meleg miatt + mivel olcsón vagy akár ingyen adják neked a kaját munkavállalónak állandóan azt zabálni nem egészséges.

2023. máj. 14. 01:25
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Aki odamegy dolgozni, az ezt mind vállalja, s nyilván azért teszi, mert tetszik neki.

Öntödében melegebb van, s vannak emberek, akik azt is önként vállalják.

Ismerek embereket, akik napi szinten a mekis kaját zabálják, s nem azért mert ott dolgoznak, hanem mert örömmel adnak érte pénzt. S ráadásul jóval többet, mint amennyibe a mekis kaja kerül, hisz a pandától meg a wolttól rendelik.

2023. máj. 14. 01:34
 5/12 anonim ***** válasza:
21%

4*

OK

2023. máj. 14. 01:36
 6/12 anonim ***** válasza:
15%

#4 magas vérnyomás, érelmeszesedés, elhízás, koleszterin, diabétesz...

Soroljam még?

2023. máj. 14. 01:49
 7/12 anonim ***** válasza:
25%
Sopron mellett lakok, sok embert ismerek aki szeret ott melózni. Hozzateszem, hogy sokuk ausztriaba műveli ezt elég sok pénzért. Ingazik reggelente és haza.
2023. máj. 14. 08:17
 8/12 anonim ***** válasza:
18%
10/10
2023. máj. 14. 10:11
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
legalja
2023. máj. 14. 10:12
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

Pörgés, bűz, zaj, sok ember, szűk mozgástér, olaj és egyéb gőzök nem egészségesek, meleg, olykor irritáló vendégek, a kajaszag meg érződik a ruhádon, bőrödön.

Az én orrom kifejezetten érzékeny a szagokra, anno egy kedves barátom mekizett.

Szegény ráadásul introvertált.

Introknak rosszabb is egy ilyen hely.

Naaagyon sos ideiglenes melónak oké csak.

7-es, kinti bérekkel persze, hogy "szeretik" (a pénzt).

Ha extrok, akkor kevésbbé zavaróbb nekik a munkakör.

2023. máj. 14. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!