Nyáron ti hány hèt diákmunkát vállaltok?
Miért nincs olyan opció hogy egyet sem?
Dolgozzon a meleg fülledt nyári időben az aki csóró én a medencémben és a tengerparton fogok üdülni, biztos nem fogok 3000-3500 forintos nevetséges órabérért dolgozni. A nyár a pihenésről és a bulizásról szól a többi évszak pedig a tanulásról.
Utolsó.
hát szerintem nem mindig a csóró dolgozik mert van aki simán saját pénzt is szeretne amiért maga dolgozik meg.
Én is saját magam keresem a pénzemet csak nem úgy hogy alulfizetett diákmunkát vállalok hanem online kereskesek, részvényeket vásárolok ahonnan kapom az osztalékot valamint saját weboldalt üzemeltetek ahol a reklámbevételekből a nézettség függvényében folyamatos bevételem származik.
De nyáron az aktív időszak helyett a feltöltődésre koncentrálok nem a bevételforrásaim menedzselésével. Arra ráérek az egyetemi tanulmányi időszak alatt foglalkozni.
Nyáron dolgozni?
Hülye vagy: :D :D :D
De jó is volt 13 éves koromban, amikor nyáron falun a dinnyésnél (dinnyetermesztő) dolgoztunk és még pénzt is kaptunk érte. Annyi dinnyét ettünk, amennyit akartunk és minden este vihettünk haza egy óriásit a bicaj csomagtartóján.
Nehéz meló volt vézna gyerekként mire megraktuk a traktor pótkocsiját, aztán vittük a szomszéd falu vasútállomására, ahol vagy vagonba pakoltuk (boxcar), vagy az ott várakozó osztrák vagy német kamionba. 😂
De olyan is volt még kisgyerekként (voltam vagy 8 éves), amikor bratyó és a haverja vettek a dinnyésnél annyi dinnyét, ami a zsiguli csomagtartójába, meg a hátsó ülésre befért, ők beültek előre, én a dinnye tetejére és mentünk a második faluba árulni. Csak azt elfelejtették mondani, hogy árulni én fogom, mert ők a kocsmában lesznek addig. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!