Kereshetek úgy állást, hogy jutalmat ajánlok fel a közvetítőnek?
Tehát pl fordított esetben a munkáltatók jutalmazni szokták a munkavállalójukat, ha beajánlanak új munkaerőt.
Valami ilyesmit szeretnék én is, csak az én szakmám az úgy látszik olyan, hogy az álláskeresői oldalnak kell küzdenie, hogy összetalálkozzon a munkáltatóval, és nem fordítva 🙃
Nem tudom, hogy ennek van-e valami jogi oldala, hogyan kell adózni, vagy bármi ilyesmi... vagy csak simán megoldhatom kp-ben a nav háta mögött?
Kb úgy gondoltam, hogy állásinterjúra jutás az nem jelentene semmit. Próbaidőre felvétel 100 ezer. Véglegessé válás után még 100 ezer jutalom a kerítőnek.
(Egyéb lehetőségeket már próbáltam... minden állásportálon fent vagyok, próbálkoztam direkt megkereséssel, fejvadász/hr cégekkel, minden hirdetett állásra jelentkezem, stb.. nem sikerül bekerülnöm évek óta.)
Léteznek "fejvadász cégek", hivatalosan személyzeti tanácsadónak hívják őket!
Van egy rakás ügyfelük és egy tonna tesztjük, amin kiderül, hogy valóban értékes vagy-e.
Miért nem azoknál érdeklődsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!