Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kereshetek úgy állást, hogy...

Kereshetek úgy állást, hogy jutalmat ajánlok fel a közvetítőnek?

Figyelt kérdés

Tehát pl fordított esetben a munkáltatók jutalmazni szokták a munkavállalójukat, ha beajánlanak új munkaerőt.

Valami ilyesmit szeretnék én is, csak az én szakmám az úgy látszik olyan, hogy az álláskeresői oldalnak kell küzdenie, hogy összetalálkozzon a munkáltatóval, és nem fordítva 🙃

Nem tudom, hogy ennek van-e valami jogi oldala, hogyan kell adózni, vagy bármi ilyesmi... vagy csak simán megoldhatom kp-ben a nav háta mögött?

Kb úgy gondoltam, hogy állásinterjúra jutás az nem jelentene semmit. Próbaidőre felvétel 100 ezer. Véglegessé válás után még 100 ezer jutalom a kerítőnek.

(Egyéb lehetőségeket már próbáltam... minden állásportálon fent vagyok, próbálkoztam direkt megkereséssel, fejvadász/hr cégekkel, minden hirdetett állásra jelentkezem, stb.. nem sikerül bekerülnöm évek óta.)

2023. máj. 10. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Ne viccelj, nem lehetsz ilyen kishitű...
2023. máj. 10. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
En a helyedben inkabb elgondolkoznek, hogy biztosan jo szakmat valasztottam-e es/vagy biztosan jo orszagban elek-e az adott szakmahoz. Ha evek alatt sem sikerul allast talalni, akkor nem biztos hogy a munkaadokkal van a baj.
2023. máj. 11. 09:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Valamit tennem kell, mert nincs igazán kapcsolati hálóm. Bővítenem kell. Ha pénzzel, hát pénzzel...
2023. máj. 11. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Oke, hajtogasd csak a h.lyesegedet, es eszedbe se jusson pl. leirni mi az a rejtelyes szakma, hatha kapnal par jo tanacsot hol probalkozz vele.
2023. máj. 11. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Léteznek "fejvadász cégek", hivatalosan személyzeti tanácsadónak hívják őket!

Van egy rakás ügyfelük és egy tonna tesztjük, amin kiderül, hogy valóban értékes vagy-e.

Miért nem azoknál érdeklődsz?

2023. máj. 11. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!