Van esélyem természetközeli, fizikai diákmunkát találni lányként?
Tőszámbeállítás, címerezés mindenhol van ahol van kukorica vagy napraforgó, azok meg mindenhol vannak. Nézd meg jobban a diákszövetkezetek honlapjait.
Mondjuk ez számomra minden csak nem természetközeli de legalább kinn vagy, szívhatod a port, égethet a nap.
Tökéletesen ugyanez a problémám,úgyhogy csatlakoznék a kérdéshez.
Gyümölcsszedés, címerezés, kerti munka, állatgondozás... oké, de ilyeneket HOL találhatunk??
Egyébként a napokban láttam egy hozzászólást a fb-on (diákmunka hirdető csop.) , hogy Ausztriába lehet menni címerezni jópénzért.
-akihez közel van:)
Hát ha van nagyváros a közeletekben ott biztosan van Diákszövetkezet ott pedig nagyobbrészt ilyen munkák vannak. Legalábbis az Alföldön tuti. Be kell menni, rá kell kérdezni.
164 cm: no para, vannak egyéb folyamatok (tőszámbeállítás, aztán zacskó húzása a hím virágzatra ami ugyebár jóval lejjebb van - ez nagyon hülyén hangzik leírva de elfelejtettem mi ennek a munkának a neve :D) kint vagy akár a feldolgozás körül - pl magvan válogatása - azok ilyen félig bent félig kint melók vagy akár napok. Aztán van ott konkrét kapálás gyomlálás is néha :)
De jó látni hogy van akit ez érdekel! Hamarosan termesztésbe kezdünk én is és nyaranta biztosan elkel majd egy-két munkás kéz.
Egyébként érdemes kisebb főleg fiatalabb gyümölcs stb termesztőknél rákerdezni ők általában nyitottabbak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!