Nettó 560 ezres fizetés milyennek számít Budapesten?
Függ, hogy mennyi ideje milyen területen dolgozol.
De az én szememben a jelenlegi helyzetemben nagyon jó :D
Szintén gazdasági diplomám van, 1,5 éve dolgozom 480 bruttóval Budapesten.
11#
Tuti MÁV,Posta vagy valami állami hely.
De, megértem, valahol el kell kezdeni.
11-15 ne viccelj már, ez nagyon kevés Budapesten gazdasági diplomával, szerintem azonnal válts, komolyan, konkrétan a dupláját is kereshetnéd, túlzás és vicc nélkül.
Mit csinálsz? SAP könyvelés, AP, Payroll ilyenek?
16-os komolyan? nekem volt szaktársaim is hasonlóan keresnek, persze van egy kettő aki magasabb fizuval rendelkezik, de a többség ennyi.
SAP CO & FI, Financial reporting, planning stb., kontrolling részen vagyok.
17)
Reportinggal vagy controllinggal szerintem simán tudnál váltani 650-700-ért (plusz kafi), de azért írtam a dupláját, mert egy kollégám most váltott br 900-ért 2 év tapasztalatal, úgy hogy segg az adott területhez (Valid fizu, egy közeli barátom aki kollégája lett, le tudta ellenőrizni), ill én is kapok ekörüli bérsávval interjú offereket linkedinen.
18 és többiek (akár a kérdező is), milyen skillek, tapasztalatok kellenek ezekhez az offerekhez?
Nem az érdekel ami a hirdetésben van, hanem a valóság.
Nekem 7+ év tapasztalatom van, igaz, abból sajnos csak az utóbbi 3 év pénzügy(-és határterület.)
Meg alapból pénzügyes diplomám.
Excel penge, SAP-val se nagyon lehet meglenni, máshoz még nem értek. Rá akarok gyúrni minimum a pythonra plusz excelben a power dolgokra.
A pénzügyes diplomám és a pénzügyes melóm közötti években ügyfélszolgálaton szívtam.
Ez így akkor kuka, ha komolyabb pü melót akarok?
Most egyébként nettó 4 körül dolgozok, fiatalokkal.
*meglepni
Köszi a válaszokat előre is!
Többen azt mondják, ennél többre vagyok képes, sajnos a gyakori és éles váltásaim miatt nem vesznek komolyan sok helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!