Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szegedi jól fizeti alkalmi munka?

Szegedi jól fizeti alkalmi munka?

Figyelt kérdés

Mostantól szeptemberig keres munkát a párom Sándorfalva/Szeged környékén. A jelenlegi gyárnál napi 10k ft-t kap, amivel nem elégedett. Rendes munkahelyekre nem veszik fel, mert szeptembertől egyetemre megy.

Hol lenne érdemes bepróbálkozni, ami ennél többet fizet? Szinte bármilyen munka szóba jöhet, nem válogat.

2023. máj. 9. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Vásárhely, kerámiaipar, bármelyik cég a nagyobbak közül (tehát nem csak a villeroy.) Pontos összegeket nem tudok de folyamatosan lehet jelentkezni. Érdemes bemenni, szétnézni, kérdezősködni, várnak mindenkit:)
2023. máj. 9. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Remote munka Budapestre. Én rendszerszervezőként dolgozom egy multinál 100% home officeból és havi bruttó 730k-t kapok pedig én is diák vagyok (levelezőre járok).
2023. máj. 9. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Akárhova. 3 hónap próbaidő, ott marad addig ameddig nem jár le, mielőtt lejárna felmond.
2023. máj. 9. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Micsoda ötletek. Aztán ha pár év múlva visszatérne esélye nem lesz, mert ő volt a srác aki próbaidő alatt dobbantott.

Nekem volt hogy egy temp meló után nem akartam állandóra váltani és emiatt tettek évekre feketelistára.

Persze full stack developer-ként más az élet, tudom-tudom :D

Ami még eszembe jutott: indul a fesztiválszezon, ha van kassza tapasztalata simán bekerülhet borfesztre is még. Aztán augusztus végéig kb akárhova. Akkor is, ha nincs.

2023. máj. 9. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha olyan a hely úgyis ott marad, ha meg nem, nem hiszem hogy probaidő után vissza is akarna menni. :)

Nem egy helyről léptem le próbaidő alatt, rohadtul nem érdekel hogy feketelistán vagyok náluk nem szeretnék vissza menni soha… jah és közöm sincs az IT-hoz

2023. máj. 9. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Srác szeptembertől egyetemre megy... egyébként én is léptem már le, próbaidő alatt is többször.

Az egyiket jól meg is bántam, az a hely bármikor alkalmas lett volna tartalék megoldásnak.

De nem vagyunk egyformák.

2023. máj. 9. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!