Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gulyás Marci Partizán c....

Gulyás Marci Partizán c. műsorába hogy lehet bekerülni munkatársként?

Figyelt kérdés

van valaki itt, aki jelentkezett hozzá dolgozni? szerkesztő, riporter, operatőr, vágó stb. feladatokra?

tapasztalatok?

(nekem szakirányú egyetemi diplomám van, médiaszakról)

2023. máj. 8. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Követed a felületeiket, ha van üres pozíciójuk, akkor feltehetően lesz hirdetés, amit meg fognak osztani. Esetleg ha mindenképpen ez az álmod-vágyad, akkor ettől függetlenül is küldd el nekik az önéletrajzodat egy ütős motivációs levél kíséretében, hátha.

Halkan megjegyzem, hogy ez a területen a szakirányú diplomának nem a média szak számít, hanem sokkal inkább egy televíziós műsorkészítő vagy egy mozgókép szak rendező, operatőr, vágó... stb. specializációval. A média szak sokkal elméletibb sok szempontból.

2023. máj. 9. 06:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Előny lehet a networking. Ha Budapesti vagy, járj el programokra az Aurorórába, Gólyába...
2023. máj. 9. 09:22
 3/6 A kérdező kommentje:

sztem operatőrük, vágójuk van, különben nem működnének.

a médiaszakbeli elméleti tudás meg szépen átfordítható a gyakorlatba, engem elsősorban a szerkesztés, kutatás, adatgyűjtés érdekel.

2023. máj. 9. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
De miért nem irsz nekik, biztos szívesen válaszolnak.
2023. máj. 9. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ingyen mehetsz sofőrnek (ha jól vezetsz) a "research" nál érdeklődj, annó én is voltam joshi barathnál, de elég volt egy hét, utána közölték csak, hogy ez igazából megbizásos meló lenne és csak számlára tudják kifizetni...

Ahha köszi :D

2023. máj. 9. 15:07
 6/6 A kérdező kommentje:

ami a mónika- és joshi-show-nál az ún. research meló volt, az a szakma megcsúfolása, és az égvilágon semmi köze a(z) (televíziós) újságíráshoz, se a médiához.

titeket arra vettek fel olyan fellengzős néven, h. research, h. menjetek ki az utcára, szerencsétlen embereket rádumálni arra, h. menjenek be a show-ba valós vagy kamu problémákkal.

amiről meg én beszélek, az az adat- és tényfeltáró újságírás, tisztességes keretek között, valid témákban.

2023. máj. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!