Gulyás Marci Partizán c. műsorába hogy lehet bekerülni munkatársként?
van valaki itt, aki jelentkezett hozzá dolgozni? szerkesztő, riporter, operatőr, vágó stb. feladatokra?
tapasztalatok?
(nekem szakirányú egyetemi diplomám van, médiaszakról)
Követed a felületeiket, ha van üres pozíciójuk, akkor feltehetően lesz hirdetés, amit meg fognak osztani. Esetleg ha mindenképpen ez az álmod-vágyad, akkor ettől függetlenül is küldd el nekik az önéletrajzodat egy ütős motivációs levél kíséretében, hátha.
Halkan megjegyzem, hogy ez a területen a szakirányú diplomának nem a média szak számít, hanem sokkal inkább egy televíziós műsorkészítő vagy egy mozgókép szak rendező, operatőr, vágó... stb. specializációval. A média szak sokkal elméletibb sok szempontból.
sztem operatőrük, vágójuk van, különben nem működnének.
a médiaszakbeli elméleti tudás meg szépen átfordítható a gyakorlatba, engem elsősorban a szerkesztés, kutatás, adatgyűjtés érdekel.
Ingyen mehetsz sofőrnek (ha jól vezetsz) a "research" nál érdeklődj, annó én is voltam joshi barathnál, de elég volt egy hét, utána közölték csak, hogy ez igazából megbizásos meló lenne és csak számlára tudják kifizetni...
Ahha köszi :D
ami a mónika- és joshi-show-nál az ún. research meló volt, az a szakma megcsúfolása, és az égvilágon semmi köze a(z) (televíziós) újságíráshoz, se a médiához.
titeket arra vettek fel olyan fellengzős néven, h. research, h. menjetek ki az utcára, szerencsétlen embereket rádumálni arra, h. menjenek be a show-ba valós vagy kamu problémákkal.
amiről meg én beszélek, az az adat- és tényfeltáró újságírás, tisztességes keretek között, valid témákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!