2022. január óta hány százalékkal nőtt a fizetésed és a kiadásod?
Figyelt kérdés
A szavazás csak a fizetésre vonatkozik:2023. máj. 2. 19:11
12/19 anonim válasza:
Fizetésem maradt ugyanaz, mint 2 éve, a kiadásaim kb. a duplájára nőttek. Kaja, rezsi, ruházkodás is benne van úgy együtt.
Ha nagyon szorosra húzom a gyeplőt, akkor is havonta maximum 20 ezret tudnék spórolni többnyire a gyerekem ruházkodásán. Most van növésben, kb. negyedévente mindent le kell cserélni nagyobbra. Az iskola egyéb igényeit már nem is említem. :)
13/19 anonim válasza:
Fizetes 6 százalékkal kiadást nem tudom mert nehéz utána számolni de 20 körül mondanám. A megtakarításom ér kevesebbet az problémás
14/19 anonim válasza:
#12 Olyan helyen se maradnék, ahol 2 év alatt, ekkora infláció mellett nem emelnek.
16/19 anonim válasza:
Hát pontosan nem tudom
Pályakezdőnek számítok lassan 1 éve leszek a “szakmában”
Jelenleg bruttó 450.000-et kapok, de eddig volt SZJA mentességem viszont ennek 1 hónapon belül vége.
Havi 205.000 a kiadásom bár ebbe benne van az is, hogy félrerakok 30.000 forintot. Most azon vagyok, hogy a kiadásokat csökkentsem.
17/19 anonim válasza:
A cégnél pár hónapja közölték, hogy 3%-ot tudnak emelni, ilyen erővel inkább a seggem emelem fel a székről és elmegyek állást keresni. Sikerült is találni gyorsan egy újat +60 %-ért. Hehehehe.
18/19 anonim válasza:
2 éve vagyok a cégnél!Azóta nem emeltek.Nem volt rá keret mert elvitte a nagylábon élésük!!!
19/19 anonim válasza:
8%-ot akart emelni a munkahelyem, inkább váltottam és +40%-ot kaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!