Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 180-200e ft-ból meg lehet élni?

180-200e ft-ból meg lehet élni?

Figyelt kérdés
Úgy êrtem hogy az albérletet meg mindent ki fizettél és ennyi marad és van egy gyereked mellette.ha szükösen is de ki lehet hozni?
2023. máj. 1. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Rengetegen élnek így sajnos. Meglehet, igen. Van 1 ismerősöm is aki így el. Mondjuk ő nem albérlet fizet hanem lakáshitelt. Nettó 198-at keress.
2023. máj. 1. 14:22
 2/16 anonim ***** válasza:
27%
Ha valaki más fizeti a rezsit, lakást, kaját, akkor meg.
2023. máj. 1. 14:38
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Valahogy megcsinálják, ismerek ilyet.

Elvált egyedülálló anyuka kb 215 nettó, egy gyerekkel, még autója is van.

Az apukától gondolom kap még valami gyerektartásit, de annyi.

2023. máj. 1. 15:24
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
minimalberbol? nem. manapsag egy 3 muszakos gyari munkas is brutto 400 kezd + muszakpotlek + cafeteria. mar nincsenek ezek a klasszikus 180-200e bruttok sehol sem. maximum epitoipari segedmunkas ha nincsen bejelentve.
2023. máj. 1. 15:57
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

"Meg minden" alatt a rezsit érted vagy a kaját vagy mindegyiket?

Ha albi és rezsi pipa akkor szerintem meg lehet oldani. Sztem kb 100 ból kijön a kaja a gyereknek +1 szülőnek.

Ruhák nem drágultak annyira mint a kaják szval kb 10-15 ezer az havi bontásban, de ha valaki turkálózik akkor akár olcsóbb is lehet. A maradék meg mehet minden egyébre

2023. máj. 1. 16:01
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Szűken ki lehet hozni. Csak ne ballagjon a gyerek és ne menjetek nyaralni. És semmiben ne legyenek nagy igényeitek.
2023. máj. 1. 16:06
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
#4 senki se beszélt 200 bruttóról.
2023. máj. 1. 16:22
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Igen meg, ez kb a létminimum egy főre vetítve egy többfős háztartásban.
2023. máj. 1. 16:26
 9/16 anonim ***** válasza:
22%

Ha rezsi, meg albérlet után ennyi marad, nekem király életem lenne. Igaz, nem mennék napi szinten étterembe, meg nem lenne lizing kocsi.

De viszonylag bármit meg tudnék venni, amit megkívánok.

Nem mindegy, hogy az ember parizer-kenyér szinten él kajaügyben, vagy máj-hús-zöldség-stb szinten él, vagy ragaszkodik az ember biogazdálkodásból származó kajákhoz és gluténérzékeny mondjuk.

Ha meg gyerek van, akkor ugye számít az, hogy van-e magánóra, stb.

Ha a gyerek otthonülős és nem kell neki az, hogy étterembe menjenek pl, meg bulizzon ezerrel és jó a házi koszt (akár főzelék is), akkor elég tud lenni.

Ha drága hobbija van, akkor nem biztos, hogy elég.

Szóval számít a gyerektől is, hogy milyen, mennyi pénzt "igényel".

2023. máj. 1. 16:48
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Saját, tehermentes lakásban lakom, ennyiből élek van autóm és nem nyomorgok, nem panaszkodom. Igen, meg lehet élni belőle csak tudni kell beosztani a pénzt.
2023. máj. 1. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!