Pennyben dolgozom, 2 hónapja, tehát még próbaidős vagyok, és más próbaidősök más pennyben kaptak húsvéti ajándékkártyát, de én nem, pedig a bérpapíron szerepel, mint levonás/juttatás, mit tegyek?
"fizetve van rendesen a túlóra, vagy csak a félóra/óra?"
Én ha akár egy perccel is tovább dolgozom akkor egy egész órát írok be túlórának, hiszen megkezdett óra. Természetesen nem szoktam visszaélni vele, ha például valamikor plusz 30 percet dolgoztam akkor beírok +1 órát, ha pedig legközelebb 10 percet akkor nem vagyok szemtelen hogy ismét +1 órát írjak, akkor nem írok semmit a multkori miatt. De azért általában egy hónapban mindig kijövök +5-6 óra pluszra amit nem dolgoztam le.
"Ez jól hangzik. A fizetés mennyi ott?"
Alapjövedelem nem annyira jó, csak bruttó 480 000 de a túlórapótlékokkal tornázható felfelé.
" de én nem, pedig a bérpapíron szerepel, mint levonás/juttatás, mit tegyek?"
Jelezd, hogy nem kaptad meg, merre kóvályoghat az ajándékkártyád, ha nincs nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!