Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A bolti eladó/pénztáros...

A bolti eladó/pénztáros mennyire stresszes munka?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam, hogy az önkiszolgáló pénztárnál a segítő eladóval ordítoztak cigányok. Mennyire tipikus a hülye vevő, hány ilyen jut egy napra?
2023. ápr. 28. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon. A sok büdösparaszt vevő miatt főleg meg ha kifogsz egy gyökér főnököt akkor pláne az.

Dolgoztam kereskedelemben soha többet

2023. ápr. 28. 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Ja igen. Ha ilyen helyzetbe kerülsz mint amit leírtál senki nem fog melléd állni vagy kiállni érted sem segíteni
2023. ápr. 28. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
Attól függ melyik boltban. Én egy horgászboltban vagyok eladó egész jó bérért (bruttó 830 000) Budán és kevés vevő van, aki pedig befárad annak szívesen elpofázom hogy mi merre hány méter mert én is stabil horgászfan vagyok. Az hogy otthon ülök vagy a boltban úgy hogy annyi a munka hogy pár vevőnek adok kukacot vagy botot, horgot damilt vagy bármit de egyébként a munkaidőm 80-90%-ban GTA-zok, csetelek, böngészek, qrvázok úgyhogy nekem ez teljesen jó
2023. ápr. 28. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, de az ilyen hely az kb 1 a 100ból, a többi nem ilyen. Nagyon nem
2023. ápr. 28. 14:56
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
#4 ismerd fel a trollokat..
2023. ápr. 28. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
A legtöbben azért normálisak, kevesen vannak akik furák, és elvétve van néhány balhés nehezebb eset. Tudni kell bánni az emberekkel és akkor nincs gond.
2023. ápr. 28. 15:50
 7/10 NTBS ***** válasza:
87%
Nagyon.
2023. ápr. 28. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
38%

Családi vállalkozásunkban voltam eladó 16 éves koromtól kezdve kb 18-ig. Csak időnként besegítettem, de volt amikor rendszeresebben dolgoztam.

A Westendben volt üzletünk. Ott igazából elég unalmas volt és időnként nehéz a tömeg kezelése. Hullámokban jöttek az emberek időnként és az talán picit "stresszes" volt.

Ezen kívül még egy vidéki városban is volt/van üzletünk, ahol meg inkább időnként ijesztőnek mondanám. Persze soha sem voltam igazi veszélyben, de volt időnként, hogy bejött 1-2 nagyon furcsa alak, esetleg csoportosan.

Pl.: 5-6 fős ordibáló cigány család, ahol arra is kell figyelni, hogy lopnak-e, mert nagyon gyakori, hogy 1-2 megpróbálja elterelni a figyelmed és közben a többiek lopnak.

(Nem rasszizmus, ez konkrétan megtörtént.)

2023. ápr. 29. 00:17
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ. Ha hülye a főnököd, akkor mindenképpen az, még akkor is, ha nincs bent vevő.

Van olyan, aki kitiltja a székeket a boltból, merthogy az eladónak állnia kell, amit nem teljesen értek..Pusztán kínzás. Ha valaki bejön és beszélgetünk, automatikusan felállok, másképp nem is tudnám kiszolgálni.

Nem engedik ki őket pisilni. Ehhez nem fűzök kommentárt, alapvető emberi jogok szabotálása.

Ha sokan jönnek, ketten fizetnek, öten beszélnek hozzád, három pedig gyanúsan sétál a polcok között, akkor mit csinálsz?

Én szerencsére nagyon jó helyen vagyok, de máshol pokol.

Az összes ilyen divatboltban állandóan néznek, ha nincsenek jelen, akkor meg kamerán néznek, hogy folyamatosan csinálj valamit (akkor is, ha már mindent megcsináltál és konkrétan nincs mit tenni!), mert ha nem "dolgozol", azonnal kirúgnak. Nem ehetsz, nem ihatsz, nem mehetsz a wc-re.

Pénztárosnak semmi szín alatt nem mennék, akkor inkább gyári munkásnak. Átlagban 10 vevőből kb 1 hülye nálnuk, de mi szakbolt vagyunk. Egy bevásárlóközpontban viszont a nagyon átlag jön, ott inkább 10-ből 6.

Ha jót akarsz magadnak, ne menj kasszázni.

2023. máj. 18. 10:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés kell legyél hogy jót találj.

Nekem sikerült, de ez csak Istennek köszönhető hogy oda kerültem, tudjatok megfelelő időben megfelelő helyen voltam.

De ez nem tőlem függött, véletlenül jott össze.

Egy ruházati bolt, nem reszletezem miket árulunk, de ilyen rendes fonokokkel es fasszonyal nem találkoztam.

Amikor egyutt dolgozunk megengedik hogy én uljek le , ők pedig állnak. Olyan beosztásban hogy megmondhatom kb.mikor tudok/ vagy mikor nem tudnék dolgozni.

Kicsivel atlag feletti bért kapok.

És sosem volt olyan hogy a főnökkel vagy a fonokasszonyal jobban szeressek dolgozni mint a kolléganővel.. itt igen.

Amit miatt engem vettek fel:

Van eladói érzékem, nagyon kedves mosolygós vagyok, beszélek pár nyelven, es gondolom az se hatrany hogy jol nézek ki, 30folott vagyok.

Tehát lehet szerencséd...😁

2023. jún. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!