TEK vagy Katonaság?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok, szivem szerint TEK es lennek, viszont ugyanugy el kell vegezni hozza egyetemet hogy rendor legyek, onnan pedig 3 ev sima szolgalat es csak utana lehetnek, katonasagnal az egyetem is 4 ev, utana kezdhetek tisztkent, es jelentkezhetek is a kulonleges erokhoz, mert mindenfele keppen az lenne a cel. Egy TEK es tobbet is keres, es Pest vagy kozeleben van, a Honvedseg az altalaban kevesebbet, es meg messze is Pesttol javareszt, az elszantsag, kitartas bennem van tehat hiszek magamban mentalis es fizikai teren is, testepitek, kuzdosportolok, tehat megvan minden. Mi a velemenyetek, ti melyiket valasztanatok? Nem feltetlen befolyasoltok csak a velemenyetek erdekel

2023. ápr. 28. 08:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
jó látom veled felesleges foglalkozni mint mondtam jót nevetek rajtad mert tudod ezt az arrogáns pesti fajtádat nem is lehet
2023. máj. 1. 23:10
 22/24 anonim ***** válasza:

és milyen jogon mersz te bárkit bírálni akit nem is ismersz kisköcsög.

milyen jogod van arra hogy becsmérelj minket? ki vagy te? egy senkiházi proli agymosot birka. a vidéki utolsó lopós cig@ny is jobb ember mint te.

márki zay szépen tele tömte a fejed a hülyeségeivel már csak azért is mert valamiért annak a f@sznak a mondatait ismételgeted.

hány vidékit ismersz te gyökér? én sok pestit és a fele el van szállva magától hogy milyen rohadt okos.

fotel huszárkodsz csak .

és még te mondod hogy miattunk nem vagy büszke a magyarságodra .

2023. máj. 1. 23:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Választási eredményeket láttad? Nézd meg a KSH-n a legmagasabb iskolai végzettséghez kapcsolódó területi adatokat. Nézz körbe a vidéki településeken, főleg a falvakon, hogy élnek az emberek. A vidék Magyarország fertőjévé vált, ahol sajnos többnyire gondolkodásra képtelen emberek élnek, akik mindent beszopnak és sötétségbe taszították az országot. Akik miatt az a kormány működik, ami Európa-ellenes politikát folytat és a saját állampolgárait megalázza külföldön is. Na ezért szégyellem magam, hogy magyar vagyok, erre pedig lehetőséget a vidék ad a Fidesznek.
2023. máj. 2. 06:56
 24/24 anonim válasza:
Egyértelműen a TEK! Szerintem a TEK-esek jobbak.
2023. aug. 4. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!