Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznál 300 helyet 220-240ért?

Dolgoznál 300 helyet 220-240ért?

Figyelt kérdés

Egyetem előtt állok kihagytam 1 évet, hogy dolgozzak jó lenne minél több pénzt össze szedni szeptemberig.

Jelenleg egy istenháta mögötti Sparban dolgozom pénztároskent havi 300ért.

De kegyetlenül utálom ezt a munkát egyáltalán nem az én személyigemnek való utálom az emberek nagy részét különösen az idős kötekedő emberektől hányok 6 hónapja dolgozom ott és életkedvem nincsen azóta hányingerrel megyek be minden nap és szenvedés minden perc amit a kasszába töltők.

Nézegetem más munkákat a környéken de a többsége alig fizet 220-240 et rá adásul sokkal messzebb is vannak így üzemanyag költségre is sokkal több elmenne havonta és kevesebbet tudnék félretenni.

Dolgoznátok egy olyan helyen amit jobban élveztek de közel 80 ezerel kevesebbért vagy szenvednétek egy jobban fizető munkahelyen?

2023. ápr. 24. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Egyetemig maradék időt kibírnàm
2023. ápr. 24. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Én egyetemista vagyok így azt mondom hogy próbáld meg kibírni ezt a pár hónapot. Egyetem mellett nehéz lesz dolgozni. Így inkább most kell megszedni magad. 4 hónap van már csak hátra. Jól fog jönni a pénz az egyetemen hidd el.
2023. ápr. 24. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogy.
2023. ápr. 25. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
hányok az ilyen trógertól mit te.
2023. ápr. 25. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Havi 300 nettó, az egész jó ezért a munkáért - gondolom, nem borsodi vagy...

De ha az egészséged a tét, akkor inkább válaszd a kevésbé stresszes melót és engedd át a helyed egy rátermettebb embernek, aki szívesebben csinálná!

2023. ápr. 25. 11:20
 6/7 A kérdező kommentje:
4???
2023. ápr. 25. 14:53
 7/7 A kérdező kommentje:
5 igen a fizetéssel elégedett vagyok de a mentális egészségem a béka segge alatt van depresszióval is küzdök és ez a munka rá dob pár lapáttal
2023. ápr. 25. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!