Dolgoznál 300 helyet 220-240ért?
Egyetem előtt állok kihagytam 1 évet, hogy dolgozzak jó lenne minél több pénzt össze szedni szeptemberig.
Jelenleg egy istenháta mögötti Sparban dolgozom pénztároskent havi 300ért.
De kegyetlenül utálom ezt a munkát egyáltalán nem az én személyigemnek való utálom az emberek nagy részét különösen az idős kötekedő emberektől hányok 6 hónapja dolgozom ott és életkedvem nincsen azóta hányingerrel megyek be minden nap és szenvedés minden perc amit a kasszába töltők.
Nézegetem más munkákat a környéken de a többsége alig fizet 220-240 et rá adásul sokkal messzebb is vannak így üzemanyag költségre is sokkal több elmenne havonta és kevesebbet tudnék félretenni.
Dolgoznátok egy olyan helyen amit jobban élveztek de közel 80 ezerel kevesebbért vagy szenvednétek egy jobban fizető munkahelyen?
Havi 300 nettó, az egész jó ezért a munkáért - gondolom, nem borsodi vagy...
De ha az egészséged a tét, akkor inkább válaszd a kevésbé stresszes melót és engedd át a helyed egy rátermettebb embernek, aki szívesebben csinálná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!