Manapság mekkora fizetésre számíthat egy gyári munkás Budapesten?
Figyelt kérdés
Üdv most vagy végzős középiskolában és miután végeztem egyenlőre inkább szeretnék elköltözni vidékről Budapestre de nem igazán tudom mennyi a reális bér ezekre a pozíciókra.
Ha ez számít majd valamit eddig 2 nyarat voltam diákmunkában a helyi gyárakban.
2023. ápr. 23. 10:28
1/5 anonim válasza:
Kis KKV-nál dolgozom, mint műszerész, az ilyet nevezhetjük gyárnak. 360e a nettóm, végzettség nélkül, ami Budapesten kevésnek számít. Sima 1 műszakos a munkarend, nem betanított munka.
4/5 anonim válasza:
Én óraösszeszerelő üzemben dolgozom "gyári munkásként" de valójában heti 1x megyek be, kapok 1 láda összeszerelni valót amit home officeban szerelek össze amikor kedvem tartja, rugalmasan a lényeg hogy 1 hét alatt meglegyek, vigyem be az üzembe és kapom az újabb adagot. Nettó 550-et kapok érte mert kicsit speckó az összeszerelés, igényel kézügyességet.
5/5 anonim válasza:
Nettó 3-400 nettók.
10 éve még 80 nettó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!