Egy targoncásnak mihez kell még érteni ha megbecsült, jó munkaerő akar lenni?
Van-e egyéb tanfolyam, képzés amit a targoncázás mellé érdemes elvégezni?
Targoncás gépből hányféle van? Ha több féle, melyikre éri meg a jogsit letenni? Akár többre is le lehet egyszerre?
Szeretnék elmenni targoncázni, pár évre átmeneti jelleggel, de nem vagyok otthon a témában teljesen. Milyen tanfolyamokat keressek? Mennyi időt vesz igénybe míg elvégzi az ember?
Hát lehet hogy te ezt az utat járod, de én sajnos nem lettem megáldva jó logikai, matematikai képességekkel, így nem játszik a programozás.
De nem is értem miért pocsékoltad az idődet hogy leírd ezt az irreleváns választ!
Ez nem is áldás kérdése, hanem gyakorlásé. 9. osztályban megbuktam matekból mert én is azt a marhaságot fújtam amit te. Érettségit meg max pontszámmal írtam meg.
Kérdésre a válasz: Targoncázáshoz, nyelvekhez. Külföldön többet keres egy targoncás is.
Igen, le lehet egyszerre több "kategóriából" vizsgázni.
Nekem gyalogkíséretűre, vezetőállásosra és vezetőülésesre van meg a vizsgám.
De ha úgy érted hogy az adott targonca mivel működik?
Van ugye gázos, dízeles, elektromos. Azt nem tudom pontosan hogy van most a szabály, hogy ha bármelyikkel is vizsgázol akkor az jó a többi típusra is vagy sem.
Én pl az előző munkahelyemen csináltam meg a tanfolyamot, ott dízeles targoncával tanultunk és vizsgáztunk, de a jelenlegi munkahelyemen elektromossal dolgozom.
A cègek 99% feladja a targi vezető hírdetést....pedig sima rakodómunkást, kézzel cipekedő trógert keres.
Szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!