Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a MÁV-nál dolgozni?

Milyen a MÁV-nál dolgozni?

Figyelt kérdés

Most beosztástól függetlenül, egy dolgozónak milyen az élete a MÁV-nál? Támogatjàk a dolgozót a fejlődésben, fizetések nőnek?

Van elôrejutási lehetőség? Milyen főnökség van? Milyen az eszközpark, a kollégák, a juttatások,tanfolyamok, elégedettségi mutató?

Bárki válaszolhat, aki rendelkezik információval. Jegyellenőr,mozdonyvezető,pályamunkás,adminisztratív munkát végzők, egyszóval bárki.

Egy mozdonyvezetőt sikerült a társasházban megkérdeznem milyen az élet a cégnél, ennyit mondott : szar

Kicsit kifejtősebb véleményre lennék kívàncsi!

2023. ápr. 14. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Biztos van Facebook-csoportjuk...
2023. ápr. 14. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Pld. Minimálbér.

Vsgy más válasz?

2023. ápr. 14. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd Rizsavit!
2023. ápr. 14. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Van elôrejutási lehetőség?

-nincs

Milyen főnökség van?

-haver haverja meg ismerőse, szerinted?

Milyen az eszközpark, a kollégák, a juttatások,tanfolyamok, elégedettségi mutató?

-aki tud menekül onnan. MV-k megkapnak minden vizsgát, tanfolyamot amire szükség van a szakmában, de nagyjából ennyi. Juttatásokat eltudod olvasni az egyes munkaköröknél a karrier oldalon.

2023. ápr. 14. 20:11
 5/5 anonim válasza:
66%

A fizetések a bérmegállapodás függvényében nőnek, vagy ha nyalsz. Csontig. Előrejutás is csak akkor van. Beltenyészet az egész. Stabil munkahely, ennyi az előnye. Adminisztratív munkában dolgoztam ott, majdnem 20 évet. Nem volt benne semmi köszönet. Vasutas családból származom és kezdőként még büszke is voltam, hogy a MÁV-nak dolgozhatok. Amit tanultam, saját erőmből tanultam, ha tovább akartam képezni magam úgy néztek rám mint a véres rongyra. Persze ez nagyban függ a közvetlen felettesedtől. Biztos vannak emberségesebb szervezetek is mint ahol én dolgoztam én áthelyeztetni se tudtam magam... a munkámat szerettem, a körülményeket gyűlöltem.

Az utánpótlás harmatgyenge, a régiek menekülnek, óriási a fluktuáció.

2023. ápr. 16. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!