Rá szoktatok kérdezni már az interjú előtt a
bérsávra?
Figyelt kérdés
Az első telefonos megkereséskor ugye kérdezik a szokásos dolgokat mielőtt interjú lenne.
Ha megmondom mennyit kérek egy párszor előfordult már, hogy visszakérdeznek, hogy "ez mennyire rugalmas" ? (Gondolom sokat mondtam).
Van jelenleg is állásom, szóval nem olyan létfontosságú, hogy váltsak és van az a bizonyos pénz ami alatt nem megyek máshová. Így pedig felesleges időpocsékolás lenne mindenki számára még az interjú is. Szóval mennyire számít rosszpontnak ha rögtön megkérdezem, hogy milyen bérsávban gondolkodnak?
2023. ápr. 9. 11:08
1/6 anonim válasza:
Én rákérdezek az első interjún. Ha nem mondják meg, vagy nagyon távol van az én bérigényemtől, akkor felesleges tovább folytatni.
2023. ápr. 9. 11:25
2/6 anonim válasza:
Nem kérdezek, megmondom, hogy mennyi a minimum
Nem vagyok időmilliomos
Sokszor mondták már, hogy sok, aztán az esetek 2/3-ban érdekes módon 1-2 héten belül ismét megtaláltak (gondolom, addigra jöttek rá, hogy vagy más is ennyit kér vagy arra, hogy aki kevesebbet, az annyit is ér)
2023. ápr. 9. 11:25
3/6 anonim válasza:
Altalaban nem kell kerdezni, megkereseskor mondja magatol a recruiter. Ha megsem, akkor megkerdezem.
2023. ápr. 9. 11:30
4/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen érdemes ezt az elején tisztázni, főleg ha ők kerestek meg téged és nem te jelentkeztél egy állásra. Semmi értelme sincs végigcsinálni egy 2-3-4 körös interjút, hogy a végén kiderüljön, hogy a felét akarják megadni annak, mint amit te szeretnél. (Mondjuk az igazán szép az lenne, ha már az álláshirdetésnél megadnának legalább valamilyen sávot a bérre.)
2023. ápr. 9. 14:46
5/6 anonim válasza:
Soha sem kérdezek rá előre és nem is én hozom fel. Eddig minden esetben úgyis rátértek maguktól az interjú folyamán
2023. ápr. 9. 18:07
6/6 anonim válasza:
Általában megkérdezik, de amúgy tök igazad van, szerintem ők se akarnak fölösleges köröket futni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!