Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten 17 évesen milyen...

Budapesten 17 évesen milyen akar heti 1x vegezheti ALKALMI munkat tudnek vegezni? Sajnos nem igazan talaltam, csupan magas oraszamban vegezendot.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 7. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsétterem, bármilyen bolt.
2023. ápr. 7. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
38%

"Gyorsétterem, bármilyen bolt."

Lassan az ilyen helyek is rájönnek, hogy az ilyen egynapos beugrósok munkája annyit sem ér, mint amennyi fizetést adnak érte. Sőt inkább több kárt, és plusz munkát okoz más állandó dolgozónak.

2023. ápr. 7. 13:36
 3/6 anonim válasza:
55%

A heti 1x nem fogja nekik megérni.

Várjál szerintem mostmár 1 évet.

18 felett könnyebben szerzel majd meg amúgy is fogsz majd a jövőben bőven dolgozni. Vagy, ha tényleg kipróbálnád magad, akkor nyári munka, akkor szabadabb leszel gondolom.

2023. ápr. 7. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Muszaj munkat vallalnom megelhetes erdekeben
2023. ápr. 7. 15:20
 5/6 anonim válasza:
Hát… és tényleg nem tudsz több időt rá szánni? Ha diák vagy, diákszövetkezeteknél érdemes érdeklődni, mint a fürge vagy az atlasz, de még van egy csomó.
2023. ápr. 7. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Simán lehet ilyeneket kifogni. Én is így dolgoztam egyetem mellett - egy, maximum két napokat vállaltam, tipikusan olyan helyeken, ahol a betanítás úgy 10 perc, a megértése pedig maximum 20, pl. raktári munkák, csomaglogisztika stb.

Nézz szét a diákszövetkezeteknêl, biztosan vannak most is hasonlók.

2023. ápr. 7. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!