Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nehézgép kezelő mennyire jó...

Nehézgép kezelő mennyire jó szakma, mennyire érdemes bele vágni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. De legyen arról elképzelésed, hol akarsz majd elhelyezkedni vele.

Mert pl. ha egy alföldi kis faluban laksz, és nem nagyon tudnál városba bejárni, vagy oda ahol ilyen munkát tudsz végezni, akkor hiába jó szakma...

Egyébként külföldön is nagyon keresett ha beszélsz nyelvet, és lesz gyakorlatod benne.

2023. ápr. 5. 16:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Megyeszékhely
2023. ápr. 5. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor sztem jó szakma, szerezz gyakorlatot majd amennyit csak tudsz, tudomásom szerint jól lehet vele keresni itthon is, külföldön meg méginkább.
2023. ápr. 5. 16:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg egy szakmabeli tudna tanácsot adni melyik gépcsoportra érdemes letenni a vizsgát?
2023. ápr. 5. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Arra amelyik a legjellemzőbb ott ahol élsz.
2023. ápr. 5. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
450-500-600 ezret is lehet vele keresni itthon is akar. Epìtőiparban dolgozom , reális számok ezek saját tapasztalatom szerint. Azonbaz az első 1-2 ev tapasztalatot baromi nehéz osszehozni, lehet hogy csak valami kis használt ősrégi ki forgó kotrot mernek majd csak rádbizni, nem túl sok pénzért. Ennek oka, hogy egy újabb gep lehet, hogy 60 Misi, azt egy kezdő nem kapja meg. Ha az első pár év tapasztalat osszejon vhogy akkor onnantól sztem beindulhat a szekér.
2023. ápr. 5. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy én forgó kortól vagy univerzalis kombi gep fele gondolkodnek
2023. ápr. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!