Az alábbi megyékben milyen a megélhetés? Milyen ott az élet?
Gyór-Moson-Sopron; Komárom-Esztergom, Vas; Veszprém..talán még Fejér. Esetleg még a Balaton környéke érdekelne.
4 fős család vagyunk, 2 ovis gyermekkel. Párom nehézgépkezelő. Én ped .asszisztens, de van gyári tapasztalatom. Logisztikát tanulok.
Győr és környéke önmagában elég élhető környék, viszont ingatlanárakat tekintve szerintem elképesztően drága, ugyanez Esztergom és környékéről is elmondható.
Vas megy olcsó és ingázási lehetőséget is ad Ausztriába, ha erre van igény.
Veszprém az inkább üdülőövezet, a munkalehetőségek korlátozottak.
Fejér megye nekem szimpatikus, Budapestre egyes településekről megoldható az ingázás, Székesfehérváron pedig hasonlóan jó a munkaerőpiac mint Győrben.
Fejér megye az M7-estől délre bővelkedik cigányokban, és kevesebb a munkalehetőség is. Akik arra laknak, Dunaújvárosban, vagy Fehérváron dolgoznak valamelyik multinál. Nincstelen, semmilyen falvak sora van arra. Vajta, Mezőszentgyörgy, Igar, Sárszentágota, Nagylók, Daruszentmiklós, Mezőszilas, Szabadhidvég elszegényedett falvak. Sárkeresztúr, Káloz, Sárbogárd, Perkáta, Cece, Enying nincs híján a kisebbségnek. A vidék is lapos, unalmas, szántóföldekkel tarkított. Az északi rész viszont meglepően szép és jó! Cigányok jóval kevesebben, munka sokkal több. Igaz a pénz az nem sokkal. :D
"Jó" falvak pl.: Iszkaszentgyörgy, Isztimér, Fehérvárcsurgó, Bodajk, Bakonycsernye, Pusztavám, Csákberény, Söréd, Magyaralmás, Csabdi, Szár, Felcsút, Vértesacsa, Vértesboglár, Bodmér, Csákvár.
A közúthálózat az egész megyében sz@r, itt nincs vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!