Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van adatrögzítő diákmunka?

Van adatrögzítő diákmunka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adatrögzítő munkakörben dolgoznék a legszívesebben. Van rá lehetőség?

17 éves gimnazista vagyok, ebből kifolyólag inkább csak a péntek délután és a hétvégék alkalmasak, illetve ha otthon végezhető, akkor bármelyik nap délutánján tudok dolgozni.

Ez lehetséges, vagy ilyenkor még csak gyorséttermi és az árufeltöltő munka jöhet szóba?

2023. ápr. 4. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a ráéréssel esélytelen. Amiket anno én néztem ilyen munkák eleve 8tól 16ig voltak meghirdetve. Ezeket a passzív hallgató egyetemistáknak találták ki vagy azoknak akiknek laza az órarendjük.
2023. ápr. 4. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

17 évesen hivatalosan eleve nem bízhatnak rád kb semmilyen adatot, még egy leltárkészletet se nagyon. Nagykorúnak kell lenned.

Arról már nem is beszélve, hogy ezek többnyire hagyományos munkarendű irodai melók, amik egybeesnek az iskolával. Home office-ba meg nem egy nullkilométeres kiskorút fognak engedni, hanem max a saját tapasztalt főállású dolgozóikat.

Sajnos 18 év alatt tényleg nehéz, de pl szórólapot osztogatni, termékbemutató/kóstoltató (pénzt nem kezelő) hostessnek lehet menni, ha fogadnak.

2023. ápr. 4. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az adatrögzítő meló egy kihalt dolog. 20 évvel ezelőtt még működött, anno én is gépelgettem be a könyvtári kártyákat, meg volt, hogy tértivevényeket, de manapság minden digitális már és ha mégis kellene valamit rögzíteni, az OCR már olyan fejlett, hogy akár a kézírást is felismeri.
2023. ápr. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!