Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Piacképtelen diplomával hol...

Piacképtelen diplomával hol lenne érdemes elhelyezkedni? Alacsonyabb pozíciókba nem vesznek fel, mert túlképzett vagyok.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 3. 17:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%

Nem kell mindent az orrukra kötni.

Ha semmi sem jön össze, esetleg saját bizniszt indíhatsz, de ez csak egy homályos ötlet a távoli Ausztráliában lenyugvó nap mögé bújva.

2023. ápr. 3. 22:29
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Ne aggódj, engem sem vettek fel itthon sehova piacképtelen diplomával, pedig szinte mindenre jelentkeztem, képesítést nem igénylő munkákra is. Németországba tárt karokkal vártak egyszerű betanított munkára az itthonihoz képest többszörös fizetésért. Utólag hálás is vagyok azoknak az itthoni munkaadóknak akik nem vettek fel.
2023. ápr. 3. 23:56
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
#12 eveket pazaroltal feleslegesen egy piackeptelen diplomara, hogy aztan kimehess betanitott migransnak Nemetorszagba? Ennek mi ertelme volt?
2023. ápr. 4. 00:00
 14/23 A kérdező kommentje:

Jólvan, elcsesztük, ezt elismerem. De attól még nem kell állandóan az orrom alá dörgölni, hogy büfészakos lúzer vagyok.

Valószínűleg kimegyek én is

2023. ápr. 4. 00:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát ha Budapesti vagy akkor ez a kaja kiszállitasos dolog elvileg fut most, próbálj szerencsét vele. Ha nyugat mon vagy az osztrák határ mellett akkor vmi random osztrák raktaros melóval hazavihetsz 1600 eurót aztan elvagy. Ha az ország többi részén vagy akkor már nehezebb a dolog.
2023. ápr. 4. 05:40
 16/23 anonim ***** válasza:
@14 Mi a konkrét büfészak? Milyen nyelveken beszélsz? Van valami IT tudásod?
2023. ápr. 4. 08:18
 17/23 A kérdező kommentje:

Angolul beszélek folyékonyan, azt napi szinten használom, sokat olvasok angolul, meg előfordult, hogy animéket is angol felirattal néztem magyar hiányában. Németből van még középfokú nyelvvizsgám, de a némettudásom már megkopott, mert évek óta nem használtam. Persze vissza lehetne még hozni.

IT-hoz nem értek, legfeljebb az alap programokat tudom kezelni, Word, Excel, PowerPoint stb...

Közigazgatás-szervező szakon végeztem, adóigazgatás szakirány.

2023. ápr. 4. 16:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17)

Akkor erre az alapra azért nem lenne bonyolult elkezdeni egy gazdasági alapszakot levelezőn, amivel már mennél valamire.

2023. ápr. 4. 18:28
 19/23 anonim ***** válasza:
44%
Budapest tele van SSC-kel, akik felszívják az ilyen büfészakosokat, csak tudj angolul. Kezdj el junior pozikra pályázni.
2023. ápr. 4. 20:53
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem szerettem Budapestet. 3 évet ott éltem az egyetem alatt, egy rémálom volt. Maradnék vidéken.
2023. ápr. 4. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!