Piacképtelen diplomával hol lenne érdemes elhelyezkedni? Alacsonyabb pozíciókba nem vesznek fel, mert túlképzett vagyok.
Nem kell mindent az orrukra kötni.
Ha semmi sem jön össze, esetleg saját bizniszt indíhatsz, de ez csak egy homályos ötlet a távoli Ausztráliában lenyugvó nap mögé bújva.
Jólvan, elcsesztük, ezt elismerem. De attól még nem kell állandóan az orrom alá dörgölni, hogy büfészakos lúzer vagyok.
Valószínűleg kimegyek én is
Angolul beszélek folyékonyan, azt napi szinten használom, sokat olvasok angolul, meg előfordult, hogy animéket is angol felirattal néztem magyar hiányában. Németből van még középfokú nyelvvizsgám, de a némettudásom már megkopott, mert évek óta nem használtam. Persze vissza lehetne még hozni.
IT-hoz nem értek, legfeljebb az alap programokat tudom kezelni, Word, Excel, PowerPoint stb...
Közigazgatás-szervező szakon végeztem, adóigazgatás szakirány.
17)
Akkor erre az alapra azért nem lenne bonyolult elkezdeni egy gazdasági alapszakot levelezőn, amivel már mennél valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!