Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezért pozícióért mennyit...

Ascelpius kérdése:

Ezért pozícióért mennyit kérhetek el? (üzleti folyamat fejlesztés)

Figyelt kérdés

Order-to-Cash területen kellene folyamatokat fejleszteni, egyszerűsíteni és ahol lehet automatizálni SAP-ban. Munkakörhöz tartozna a folyamattervezés, dokumentáció összerakás és a tesztelés is.

OTC területen van 4 év tapasztalatom multicégnél és itt foglalkoztam RPA-val illetve OCR-rel is mint business analyst. Telefonos előszűrésnél bruttó 800-at mondtam azzal, hogy a szakmai interjú után fogok tudni pontosat mondani és a HR-es azt mondta ne aggódjak teljesen benne vagyok a büdzsében ezzel és felír bruttó 800-875öt. Nekem ebből kicsit az az érzésem volt, hogy alá lőttem a dolgoknak.

Helyileg Budapest, nagy amerikai multicég

2023. ápr. 2. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Ez kb a sávjuk alja lehet. Olyan 800-1000 ezer forint között van valahol kb a sáv.
2023. ápr. 2. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Ha már a hr tol felfele a fizetési igényeden akkor nagyon alá lőttél.
2023. ápr. 2. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Br 1,1-1,5m egy ilyen állás
2023. ápr. 2. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Azért a br. 1.5 meg már erősen a szenior szint teteje üzleti elemzőként, nem 4 év tapasztalattal kapja valaki.
2023. ápr. 2. 15:03
 5/9 NTBS ***** válasza:
1 millió körül.
2023. ápr. 5. 18:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem tudom ki szavazta le őket, mentek a zöld pipák
2023. ápr. 5. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:

6: ezeket a kérdéseket két típusú ember szavazza le:

- aki minimálbér könyékén keres, és fel van háborodva, hogy valaki negyed annyi munkaidő után a 4x-ét kaphatja

- aki szerint 1.5 a minimum elvárás, de szíve szerint a dupláját mondaná. Ők azok, akik szintén nem keresnek ennyit, de mindenre benyögnek valami eszméletlen nagy számot

2023. ápr. 5. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Br 1 m ft reális
2023. ápr. 8. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Update akik a jövőben rátalálnak erre a kérdésre: sikerült végül feltolni és ajánlatot kapni br 940e+nettó 50e cafetériára
2023. ápr. 13. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!