Volt már olyan munkahelyetek, ahol tűrhetetlen volt valamilyen körülmény ? Esetleg kolléga, aki idegileg kicsinált ? Milyen munkakör volt ez, mikor váltottatok, most hol dolgoztok ?
Vagyonőr.
Nem a kollégával volt gond, de mondjuk lett klíma a bódéba 15 év után, amikor elvitt a mentő tavaly augusztusba egyig hétvégén a zárt telephelyről ami full viakolorral volt kirakva.
Persze ez is a megbízó pénzén, a vagyonőrcégnek egy tolla nem volt, kivéve amit a hátamból húzkodott...í
Azért jöttem el végül, mert két évig nem emelt bért, és ebből 20 havi járulékot sem fizettek be, a legújabb "találmány" meg a boritékos bérfizetés lett volna, illetve új munkaszerződés, persze valójában a munkában semmi sem változott volna. Ja és persze emeltek volna száz forintot óránként a béren, abból ami után nem fizettek be járulékot vagy mert boritékba adták volna..
Öt év után mondtam, köszi de hagyjuk!
A fizetett szabadságról az ünnepnapi dupla pénzről ígyis lemondtam, de többet nem leszek ilyen hülye az is fix!
Gépkezelőként kezdtem egy gyárban, a csákóhoz akihez oda raktak, hogy tanítson be, közölte, hogy ő biztos nem fog megtanítani semmire. Beszólogatott, ha valamit “elbasztam” ment a savazás.
1 hétig “bírtam” utolsó nap 10 órakor leléptem a francba.
Köszi a válaszokat, írjatok még.
Utolsó, azóta sikerült jobb helyet találnod ?
5# Hogy bírod a havi adót kitermelni?
Vagy nálad nem ötvenezernél több havonta?
Régóta agyalok ezen én is újra...
Már kétszer belebuktam sajnos az elmúlt 15 évben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!