Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol lehetne valós otthon...

Hol lehetne valós otthon végezhető munkát találni jelenleg Gyed-en lévő anyukának? Ilyen közvetítős, piramisos kamuk nem érdekelnek.

Figyelt kérdés

Pár hónap múlva szeretnék dolgozni itthonról. Kb 4 órás munkát tudnék bevállalni, amit itthon tudnék csinálni kötetlenül. Kötetlenség alatt azt értem, hogy ha férjem délutános, akkor délelőtt tudnék dolgozni. Ha délelőttös, akkor délután tudnék dolgozni. Vagy éppen, ha alszik a pici 1-1 órákat pluszban napközben. A munka mindig határidőre meglenne természetesen.

Pénzügyi végzettségem van, diploma BA és MSC. Könyvelésen dolgoztam szülés előtt, de mást is meghallgatnék. Állami szektorban dolgoztam, ezért itthon cégek és egyéni vállalkozók könyvelését annyira nem merném bevállalni, hiszen abban nincs tapasztalatom.

Gyermekemet nem szeretném bölcsibe adni, de később lehet, hogy egy kis anyagi kiegészítés miatt vállalnék munkát, ha találnék persze érdemeset.

Néztem pár csoportot facebookon, de a legtöbb hirdetés tényleg kamunak tűnik vagy MLM munkának.

2023. márc. 28. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
Vannak ilyen munkák, de csak úgy senki se fog adni ilyen munkát. Neked kell előbb vagy energiát bele tenned és időt, pl. tanulni előtte egy csomót vagy/és pénzt. Ilyen munkát nem fogsz kapni, csak úgy és nem fog adni senki sem. Neked kell tenni érte. Pontosan azért, amit a korábbi hozzászólók írnak, hogy rengeteg ember ül otthon és várja, hogy adjon valaki ilyen munkát. Csak azok jutnak hozzá, akik előbb tesznek érte (képzik magukat ami idő és pénz), vagy fizetnek érte (külföldön ez teljesen normális dolog)
2023. márc. 29. 11:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Könyvelni lehet otthon, de csak akkor van értelme, ha utána is akarod csinálni vállalkozóként. Egyrészt mert tényleg sokféle ismeretbe bele kell tanulnod, másrészt én nem választanék olyan könyvelőt, aki csak 2 évre vállal, mert utána megint kereshetnék másikat.
2023. ápr. 2. 21:04
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
A korábbi munkahelyedre nem megoldható, hogy home officeban bedolgozz? Vagy más könyvelőirodákhoz? Elvégre 6 éves referenciád van a könyvelői munka területén.
2023. ápr. 4. 11:59
 14/17 anonim válasza:

Nem akarlak elkeseríteni...de nem tudom mekkora a babád. Viszont... 2 kisgyermekes anyukaként mondom, hogy ha olyan lesz a babád temperamentuma, mint az enyémeknek, akkor annak is örülni fogsz, ha a wc-n lesz szabad 1,5 perced...

Én is olyan voltam, mint te. Azért is lett korán kistesó, mert jaj hát miért ne? Hát megy ez nekem, meg minden is..aztán már javába terhes voltam, mikor jött a szaladgálós , a dackorszak stb.

Ha elfogadsz egy tanácsot..várd meg amíg 1-1,5 éves lesz, és utána gobdolkodj abban, hogy akarsz e dolgozni.

Tudom kell a pénz...de én elengedtem ezt. Nem vagyunk gazdagok, nem támogatnak minket vagy ilyesmi nem kell félre érteni...egyszerűen csak nem bírom már. Majd mégérted..

2023. ápr. 5. 08:06
 15/17 A kérdező kommentje:

13-as válaszoló: Nem megoldható a jelenlegi munkahelyemen. Az utóbbi lassan 4 évben állami intézménynél dolgoztam. Ott azért teljesen más a könyvelés, mint a magánszektorban.

Kedves utolsó. Teljesen megértem válaszodat. :) 1-1,5 éves koráig én sem akarok dolgozni. Elsősorban most még ezeket a napokat akarom megélni. Dolgozni tudok még eleget, de ha nem lesz kistesó,akkor ezek a kezdeti hónapokat egyszer lehet csak megélni. Semmi esetre sem akarnám, hogy a gyermekem első lépéseit, első szavait egy bölcsődei dolgozó élje meg helyettem. Most még mindent meg tudok csinálni itthon, amikor férjem dolgozik és a kicsi alszik, emiatt gondoltam, hogy idővel talán tudnék vállalni munkát. Azért neked két gyermekkel sokkal nehezített helyzeted van. Hogy lehet a második baba esetén a nagyobbikkal ugyanúgy foglalkozni? Hogyan lehet elérni, hogy ne érezze, hogy háttérbe szorul a kistesó miatt? Mivel ahogy feljebb is írtam, mindent meg tudok csinálni jelenleg itthon, amíg alszik, ezért ha fent van, akkor szinte mindig vele vagyok.

2023. ápr. 6. 10:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha olyan világot élnénk, ahol a friss anyuka és gyermeke számára, biztosítanának olyan megélhetést, melyből VALÓBAN MEG LEHETNE ÉLNI...gondolok itt arra, hogy nem a minimálbéres bejelentett jövedelmének a 70 százalékát kapná, plusz 12 ezer Ft Családi pótlékot, mikor egy kiló kenyér 800 Ft, egy havi pelenka adag meg 30.000 Ft...egy doboz tápszer meg 5-7 ezer...meg sorolhatnám...akkor talán nem lenne szüksége szegénynek kiegészítésre. A gyermek amúgyis nulla-24-es felügyeletet igényel, franc se dolgozna mellette, de nem lehet kijönni. Imádom azokat a válaszadókat, akik rögtön jönnek a kritikával, meg a "minek" dumával. Minek? Nyilván a r@hadt pénzért, mert nem jön ki, amúgy ismétlem az biztosan egyetlen anyuka se akarna pici gyermek mellett dolgozni...
2023. máj. 20. 23:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Végzettséged okán pénzügyi közvetítői tevékenységet csinálhatnál, ott aztán tényleg magad osztod be, hogy mikor mész ügyfélhez. Esetleg még ingatlanközvetítés, ugyanez.
2023. máj. 21. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!