Hol lehetne valós otthon végezhető munkát találni jelenleg Gyed-en lévő anyukának? Ilyen közvetítős, piramisos kamuk nem érdekelnek.
Pár hónap múlva szeretnék dolgozni itthonról. Kb 4 órás munkát tudnék bevállalni, amit itthon tudnék csinálni kötetlenül. Kötetlenség alatt azt értem, hogy ha férjem délutános, akkor délelőtt tudnék dolgozni. Ha délelőttös, akkor délután tudnék dolgozni. Vagy éppen, ha alszik a pici 1-1 órákat pluszban napközben. A munka mindig határidőre meglenne természetesen.
Pénzügyi végzettségem van, diploma BA és MSC. Könyvelésen dolgoztam szülés előtt, de mást is meghallgatnék. Állami szektorban dolgoztam, ezért itthon cégek és egyéni vállalkozók könyvelését annyira nem merném bevállalni, hiszen abban nincs tapasztalatom.
Gyermekemet nem szeretném bölcsibe adni, de később lehet, hogy egy kis anyagi kiegészítés miatt vállalnék munkát, ha találnék persze érdemeset.
Néztem pár csoportot facebookon, de a legtöbb hirdetés tényleg kamunak tűnik vagy MLM munkának.
Nem akarlak elkeseríteni...de nem tudom mekkora a babád. Viszont... 2 kisgyermekes anyukaként mondom, hogy ha olyan lesz a babád temperamentuma, mint az enyémeknek, akkor annak is örülni fogsz, ha a wc-n lesz szabad 1,5 perced...
Én is olyan voltam, mint te. Azért is lett korán kistesó, mert jaj hát miért ne? Hát megy ez nekem, meg minden is..aztán már javába terhes voltam, mikor jött a szaladgálós , a dackorszak stb.
Ha elfogadsz egy tanácsot..várd meg amíg 1-1,5 éves lesz, és utána gobdolkodj abban, hogy akarsz e dolgozni.
Tudom kell a pénz...de én elengedtem ezt. Nem vagyunk gazdagok, nem támogatnak minket vagy ilyesmi nem kell félre érteni...egyszerűen csak nem bírom már. Majd mégérted..
13-as válaszoló: Nem megoldható a jelenlegi munkahelyemen. Az utóbbi lassan 4 évben állami intézménynél dolgoztam. Ott azért teljesen más a könyvelés, mint a magánszektorban.
Kedves utolsó. Teljesen megértem válaszodat. :) 1-1,5 éves koráig én sem akarok dolgozni. Elsősorban most még ezeket a napokat akarom megélni. Dolgozni tudok még eleget, de ha nem lesz kistesó,akkor ezek a kezdeti hónapokat egyszer lehet csak megélni. Semmi esetre sem akarnám, hogy a gyermekem első lépéseit, első szavait egy bölcsődei dolgozó élje meg helyettem. Most még mindent meg tudok csinálni itthon, amikor férjem dolgozik és a kicsi alszik, emiatt gondoltam, hogy idővel talán tudnék vállalni munkát. Azért neked két gyermekkel sokkal nehezített helyzeted van. Hogy lehet a második baba esetén a nagyobbikkal ugyanúgy foglalkozni? Hogyan lehet elérni, hogy ne érezze, hogy háttérbe szorul a kistesó miatt? Mivel ahogy feljebb is írtam, mindent meg tudok csinálni jelenleg itthon, amíg alszik, ezért ha fent van, akkor szinte mindig vele vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!