Hogyan lennétek amerikai milliomosok? Mostani helyzetetekből kiindulva mik lennének az első lépések, hogy azzá váljatok?
A hazai top '100' leggazdagabb ember eltörpül az amerikai top 100 mellett, ez teljesen nyilvánvaló, így időpazarlás itthon elkezdeni igazán nagy vagyont építeni.
Ti hol kezdenétek az amerikai milliomossá válást? Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja?
Az én utam pl.:
IT szakképesítés megszerzése ->
munkáltatói zöldkártya igénylés, kimenni dolgozni és addig pénzt keresni ->
házasság útján teljesértékű zöldkártya, évek múltán pedig amerikai állampolgárság megszerzése ->
Ezalatt bármilyen kisebb vállalkozás felfuttatása ami a helybeli embereket segíti, majd ezt sikeresen skálázni.
Amerikai millárdossá válás recept:
1. Dollármilliomos szülőktől kapsz egy zsák pénzt
2. Betolod valami vállalkozásba
3. Bekerülsz abba a szűk körbe akiknek ez bejön
4. Azt hazudod, hogy saját erődből érted ezt el, miközben apunak a zsebében volt a fél politikai elit vagy volt egy dél-afrikai smaragdbányája
1. hozzászóló, ha van dollármilliomos szülő/rokon akkor ez bejöhet. Nekem van rokonom akinek NYC-ben fodrászszalonja van, nagy bevétellel, de még rokoni úton megszerezhető zöldkártyát sem bíznám rá.
Inkább a self-made milliomos módszerre gondoltam, ami önerőből megvalósítható.
Nem tudom mi az, amit 400milliárd forintból meg lehet csinálni és érdemes is, de 40-ből nem.
Úgyhogy köszi, bőven elég lenne nekem a magyar top100.
De igazad van, ha már légvárat épít az ember, ne spóroljon az emeletekkel :D
tucatinformatikus leszel, és ezzel kapsz zöldkártyát az usába XD
mesélj még, cuki ötleteid vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!