Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » MOL petrolkémia vagy BorsodChe...

MOL petrolkémia vagy BorsodChemnél jobb a fizetés egy gépészmérnöknek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Igen.
2023. márc. 26. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

hát nagyon nem ugyanaz a terület, az egyik vegyipar a másik olaj

persze van átfedés, de mivel láthatólag nem nagyon van elképzelésed, ezért gondolom kezdőként próbálnád. Vagy pályaválasztási döntés, mittudomén.

Mindegyik helyen jól lehet keresni, mindkét cégnél vannak brutális, értsd több 10ezer eurós fizetések, persze az a szakmai gárda krémje, vagy a vezetőség nagyfejesei, de lehetőség elviekben megvan.

Elérhető átlagot nem tudok mondani, annyi talán, hogy barcika elég lepra és valamennyire szolnok valamint az a környék úgy egészében, tehát a megélhetési költségek kisebbek, mint pl pesten.

Mol-al az a baj ilyen szempontból, hogy az egész országot lefedi, mig a borsodchem jobbára barcikát jelenti. Ez a helybeli rugalmasság miatt fontos.

Ja meg hát a borsodchem féle vegyi terhelés sem utolsó szempont, én modnjuk nem dolgoznék ott, szívni azt a rengeteg ammóniát, klórt, foszgént, hát nem egy életbiztosítás.

2023. márc. 26. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
miskolcot akartam irni
2023. márc. 26. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Kettes válaszoló: a MOL Petrolkemia az Tiszaújvárosban van, tehát környék szempontjából ugyanarról a helyről beszélünk...
2023. márc. 27. 07:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Környék szempontjából egy megye. Vegyipari gépész vagyok, nyáron kezdem az mesterképzést és azon gondolkozok, hogy melyikhez menjek duális képzésre, ezért a kérdés.
2023. márc. 27. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:

hát én azt mondanám, hogy hosszú távon egyikhez sem

max pár év hogy legyen referenciád és ismeretségeid de utána inkább legyél vállalkozó

2023. márc. 29. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
TVK többet fizet.
2023. aug. 22. 21:41
 8/8 anonim válasza:
Most megyek egyetemre és pont vegyipari gépész szeretnék lenni, ha esetleg még elérhető a kérdező akkor lehetne egy két kérdésem?
ápr. 24. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!