Készpénzt bankkártyára?
Sziasztok,
A napokban eladtam az egyik tárgyam, amiért készpénzben tudott fizetni a vevő. Utálok kp-t tartogatni, így az lehetséges, hogy azt bankszámlára tegyem? Ha igen, tudna esetleg segíteni valaki, hogy hogyan kell?
Nagyon köszönöm!

1. bemész a bankba és befizeted
2. Ha mákod van, van a bankodnak befizető automatája

#3, Jah. Tudtommal azért van a Gyik, hogy a hasonló kérdésekre segítséget kérjünk, ha legalább nem biztos valamiben az illető. Mi ebben a vicces?
Ennél sokkal pocsékabb kérdések is vannak itt... Nem kötelező hozzászólni, ha neked annyira nevetséges.
De köszi a segítséget...

Miért szégyen?
Van, aki bankban még soha életében nem járt, és már elmúlt 50 éves. Szerinted ő ismeri ezeket - a neked alap - dolgokat? Nem hiszem.
Valóban azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk. Ami neked alap, másnak nem az.
Én például nem ismerem az okostelefonok kezelését, mert nincs ilyenem, és nem is volt. Viszont piszok jól összerakok egy szétszedett mosógépet. Én meg azt nem értem, hogy ez másnak miért okoz gondot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!