Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, hogyha nem...

Mit csináljak, hogyha nem találok munkahelyet a lakóhelyem közelében ?

Figyelt kérdés

Felhívott egy közvetítő, hogy kiszámolta, hogy ahova jelentkeztem 2,5 óra az odaút, meg vissza is és nekem naponta 5 óra hossza utazás az sok lenne napi 8 óra munka mellett és eldicsekedett vele, hogy neki 30-40 perc kell mire eléri a munkahelyét.

Mit csináljak, hogyha nem találok munkahelyet a lakóhelyem közelében ?

Hiába dicsekszik a fidesz, hogy milyen sok munkahelyet teremtett, mégse találok 30-40 percre a lakóhelyemtől.

2023. márc. 20. 13:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Azt se tudom, hogy mi a választási lehetőség, mivel nincsenek felsorolva a szakmák és nem tudom, hogy mit jelentenek a szakmák nevei, milyen munkavégzést jelentenek.
2023. márc. 20. 13:53
 12/30 anonim ***** válasza:
97%
Akkor keress sok kifogást és hisztizz otthon:)
2023. márc. 20. 13:53
 13/30 A kérdező kommentje:

Nem kifogás, hanem tény.

Valamit tudok, azt hogy az iskolákban túl sok mindent akartak megtanítani túl kevés idő alatt.

Például angol órán mi volt ? Nesze tanulj meg 100 szót következő órára. Nem sikerült ? Senkit sem érdekel, kapsz újabb 100 szót, tudj 200 szót a harmadik órára.

Így nem lehet megtanulni semilyen szakmát, csakis a saját kényelmes tempómban tudnék tanulni.

2023. márc. 20. 13:58
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

Válogass:

[link]

2023. márc. 20. 14:03
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

Vegyük észre, hogy a kérdező troll!

Teljesen korrektül fogalmaz, helyesírási hibák nélkül. Kezelni tudja az internetet, hiszen idetalált és kérdést is fel tudott tenni. És ezek után azt írja, nem tudja, mit csinál egy könyvelő vagy egy melegburkoló. Mikor ott ül az internet előtt, amit képes használni.

Na, ennyit erről!

16/30 anonim ***** válasza:
95%
 17/30 anonim ***** válasza:
83%

Xhogy a kérdező troll"

Nem tudom, hogy az e, de ne tudd meg mennyi ilyen ember van.

Segédmunka nem jó, szakmunka nem jó, betanított munka nem jó, gyári munka nem jó, sofőr munka nem jó, ha nem a szomszédban van akkor nem jó, ha nem fizet 500-600 ezret akkor nem jó, ha dolgozni kell nem jó stb.

Ha bent kell lenni, az a baj, ha kint akkor az.

Ezek az emberek szimplán lusták, le kell őket szarni.

2023. márc. 20. 14:19
 18/30 A kérdező kommentje:

A pannonjob-os nem jó. Hogy mernek ilyen alacsony összeget kiírni, hogy bruttó 250 ezer ?

A profession-nél meg teljesíthetetlen feltélekehez vannak kötve az elvárások.

Nekem például nincs hasonló munkakörben szerzett tapasztalatom. Hogyan szerezzen az ember tapasztalatot ?

Meg nekem nincs kedvem munkásszállón élni. A sajátomban szeretnék lenni munka előtt is és munka után is.

2023. márc. 20. 14:20
 19/30 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy troll ?
2023. márc. 20. 14:23
 20/30 A kérdező kommentje:

Egy szakmát már próbáltam tanulni, de mivel rosszul tanítottak, nem figyeltek oda rám a tanárok, ezért megbuktam.

Volt például olyan, hogy túl gyorsan diktált a tanár, aztán egy osztálytársam szólt, hogy legyen szíves megismételni, mert nem tudta leírni. A tanár mit csinált ?

Elmondta még egyszer ugyanolyan gyorsan, ezért még egyszer ugyanúgy lemaradtunk, nem lehetett leírni.

Így nem lehet tanulni.

2023. márc. 20. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!