Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltanátok a helyemben?

Váltanátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Cégen belül akadt új lehetőség, viszont kicsit dilemmában vagyok. A mostani munkaköröm iszonyat laza, kb naponta 3-4 órát vagyok elfoglalva. Ez kicsit zavar, szeretnék nagyobb felelősséggel járó munkát, ami előrelépést jelentene a karrierem szempontjából is. Jött egy lehetőség, a mostani fizetésemnél 20%-al több, viszont komolyabb pozi és ott nem lenne ez a nyugi. Ti váltanátok, otthagyva a kényelmet a nagyobb fizetésért és felelősségért?
2023. márc. 17. 08:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos, elnézést kérek.
2023. márc. 17. 09:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Karrier építés szempontjából rossz a nyugi mert az azt jelenti hogy nem fejlődsz.

Viszont egyetem + munka sokszor nehezen egyeztethető össze szval addig én megtartanám ezt az állást és ha végzel akkor ugorhatsz feljebb. Az extra időt meg használd ki önfejlesztésre

2023. márc. 17. 10:32
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
#8 senkit se érdekel, hogy mit kérsz. Kiírtál egy kérdést egy nyilvános oldalra. Fogadd el a pozitív és negatív véleményeket is akkor. Ha már 28 éves létedre magadtól képtelen vagy dönteni.
2023. márc. 17. 10:47
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Én most pont ugyanebben a helyzetben vagyok. A jelenlegi melóm totál laza, gyakorlatilag alig van meló, nincsenek határidők, nem cseszegetnek. Viszont sajnos el is lustultam kicsit emiatt. Ebben a langyos pocsolyában fejlődni nem tudok, mert már nincs hova. El tudnék tengődni itt még akár évekig, mert a kutyát se érdekli, hogy mennyit dolgozok, csakhogy akkor tényleg semmit nem fejlődnék.

Éppen ezért most folyamatban van a váltás. Sanszos, hogy több lesz a meló, új dolgokat kell megtanulnom, de fejlődni is lesz lehetőség és a pénz: nekem közel kétszer annyi lesz a pénz az új helyen. A munkától nem félek, szóval ha több lesz, több lesz. És én 40 vagyok, szóval senki nem szólna le akkor sem, ha maradnék a pocsolyában.

Neked viszont 28 évesen még bőven a karrierépítésre érdemes koncentrálnod, szóval én azt mondom: hajrá és válts!

2023. márc. 17. 10:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Élethelyzettől függ. Azt kéne megvizsgálni, hogy ténylegesen előrelépést jelentene a karrieredben? Engem huszonéves koromban ezzel etettek be az egyik multinál és a laza, jó kis csapatomból átmentem egy másikba, ahol a tevékenységi kör új volt és sokkal többet kellett dolgozni. Nos, hosszú távon nem érte meg, hogy a következő munkahelyemen nem számított ez a kitérő egyáltalán.

Egy laza munkahelynek sok előnye van, önmagában az óriási előny, hogy nem amortizálódsz lelkileg és fizikailag, de ezen kívül még ezt az időt fordíthatod a saját hobbijaidra vagy dolgaidra, sőt még tovább is tanulhatsz mellette.

Ha úgy látod, hogy tényleg előrelépés és nem csak a cég reklámozza, plusz nincs mellette más, amivel foglalkozol munka mellett, akkor én bevállalnám a helyedben.

2023. márc. 17. 11:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Váltanék.
2023. márc. 17. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!