Más is van így hogy retteg az új munkahelytől?

A legtöbb magyar melóhelyen, a börtönpszichológia uralkodik fasiszta esetleg nacionalista nézetekkel keveredve, ahola pénzt osztják ott meg lazák mint Snoop Dogg a kenderföldön, persze a te zsebed bánja.
Hazudnak mindenhol, és előbb utóbb akkor is csalódsz majd, ha nem is te hibáztál, és tisztességesen elvégezted a munkádat.
Nálam öt év alatt futtatta ki magát a cég alólam, a többi birka inkább maradt, de én nem vállaltam tovább a munkát amikor boritékba akartak már fizetni, meg többször késett is a fizetés!
Utólag derült ki, hogy húszhavi járulék hiányzik a befizetésekből, meg a járulékadat kivonatról is...
Persze jogi cselekkel ügyesen ki van játszva a dolog, nem lehet rajtuk fogást találni, mert strómanokkal munkáltattak, meg volt, hgy a bérfizetést is közvetítőcéggel, intézték...

Engem abszolút nem érdekel mit gondolnak a kollégák rólam, én szeretek dolgozni, lelkiismeretesen megcsinálom a feladatom. Nem mondom hogy jól fizet, mert az 1.750Ft-os nettó órabér nem tükrözi a munka nehézségét, de ez van.
Ha váltanom kéne nem stresszelnék az emberek miatt, inkább azon hogy elégedett-e velem a munkáltató.

A hatóságok ostobák mint a pincebogár a jogalkotókkal együtt, vagy talán ez sem véletlenülvan igy.
A munkavállaló vállhat a legkönnyebben áldozattá, és a költségvetésbe sem kerül be igy az adó, aztán miért nő az államadósság, meg miért tart ott az egészségügy ahol tart..
Hát a strómanok, meg a dobós cégek miatt, és persze a korrupt "fehérgalléros" kerületi vagy megyei kiskirályok miatt...

"inkább azon hogy elégedett-e velem a munkáltató."
A legtöbb csak a pénzzel elégedett, a melós meg fogyóeszköz..
Sokan nem is ismerik a valódi górét, csak az ilyen "szócsöveket", meg "bizalmasokat", "munkásőröket"..
Te kapsz 1750-et, a munkád után számláznak 3750-et.
Egy valami nem hazudik, a matek!
Mindenki ki tudja számolni, hogy mennyibe kerülne elvégeztetnie azt a munkát amit éppen csinál és amiért fizetést kap.
Nem fog rá senkit sem találni annyi pénzért amennyit ő kap fizetésként! Az ok marha egyszerű...
A munkáltató nem dolgozik, csak közvetit, meg reprezentál, és a bizalommal üzletel!
Ez gyakorlatilag "ügynöki" tevékenység, és semmi szükség nem lenne rá, ha nem lenne ennyi simlis csaló gazember...
A legszebb az amikor maga a munkáltató is az...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!