Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is van így hogy retteg az...

Más is van így hogy retteg az új munkahelytől?

Figyelt kérdés
Hogy milyen lesz a munka a hely és legfőképpen a kollégák? Sajnos idáig akárhány munkahelyen voltam mindenhol undorító, rosszindulatú kollégákat fogtam ki valószínűleg ez miatt is rettegek és ezért is gondolom úgy hogy akkor minden munkahelyen ilyen kollégák vannak.
2023. márc. 13. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg mas is van igy rajtad kivul a 8 milliard emberbol, igen.
2023. márc. 13. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
23%

A legtöbb magyar melóhelyen, a börtönpszichológia uralkodik fasiszta esetleg nacionalista nézetekkel keveredve, ahola pénzt osztják ott meg lazák mint Snoop Dogg a kenderföldön, persze a te zsebed bánja.

Hazudnak mindenhol, és előbb utóbb akkor is csalódsz majd, ha nem is te hibáztál, és tisztességesen elvégezted a munkádat.

Nálam öt év alatt futtatta ki magát a cég alólam, a többi birka inkább maradt, de én nem vállaltam tovább a munkát amikor boritékba akartak már fizetni, meg többször késett is a fizetés!

Utólag derült ki, hogy húszhavi járulék hiányzik a befizetésekből, meg a járulékadat kivonatról is...

Persze jogi cselekkel ügyesen ki van játszva a dolog, nem lehet rajtuk fogást találni, mert strómanokkal munkáltattak, meg volt, hgy a bérfizetést is közvetítőcéggel, intézték...

2023. márc. 13. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem abszolút nem érdekel mit gondolnak a kollégák rólam, én szeretek dolgozni, lelkiismeretesen megcsinálom a feladatom. Nem mondom hogy jól fizet, mert az 1.750Ft-os nettó órabér nem tükrözi a munka nehézségét, de ez van.

Ha váltanom kéne nem stresszelnék az emberek miatt, inkább azon hogy elégedett-e velem a munkáltató.

2023. márc. 13. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A hatóságok ostobák mint a pincebogár a jogalkotókkal együtt, vagy talán ez sem véletlenülvan igy.

A munkavállaló vállhat a legkönnyebben áldozattá, és a költségvetésbe sem kerül be igy az adó, aztán miért nő az államadósság, meg miért tart ott az egészségügy ahol tart..

Hát a strómanok, meg a dobós cégek miatt, és persze a korrupt "fehérgalléros" kerületi vagy megyei kiskirályok miatt...

2023. márc. 13. 12:54
 5/9 A kérdező kommentje:
2es sajnos én is dolgoztam hasonló helyen ahol az egész cég egy undorító volt.az emberek nem voltak normálisan bejelentve stb persze minden simlisséget egy boríték pénzzel el lehet intézni,a kollégák mindenért csesztettek meg beszologattak pedig mindent meg csináltam egy szó nélkül ők még úgy lopták a napot ahogy tudták, minden nap gyomor ideggel mentem be dolgozni.
2023. márc. 13. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"inkább azon hogy elégedett-e velem a munkáltató."

A legtöbb csak a pénzzel elégedett, a melós meg fogyóeszköz..

Sokan nem is ismerik a valódi górét, csak az ilyen "szócsöveket", meg "bizalmasokat", "munkásőröket"..

Te kapsz 1750-et, a munkád után számláznak 3750-et.

Egy valami nem hazudik, a matek!

Mindenki ki tudja számolni, hogy mennyibe kerülne elvégeztetnie azt a munkát amit éppen csinál és amiért fizetést kap.

Nem fog rá senkit sem találni annyi pénzért amennyit ő kap fizetésként! Az ok marha egyszerű...

A munkáltató nem dolgozik, csak közvetit, meg reprezentál, és a bizalommal üzletel!

Ez gyakorlatilag "ügynöki" tevékenység, és semmi szükség nem lenne rá, ha nem lenne ennyi simlis csaló gazember...

A legszebb az amikor maga a munkáltató is az...

2023. márc. 13. 13:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak olyan vezetők, igazgatók ahol a saját munkahelyét meglopja meg ahol csak azért van egy ember felvéve hogy a simlis ügyeket elrendezze mert annyit,csal,lop a cég vagyishát az igazgató és a felsőbb vezetők,managerrek.
2023. márc. 13. 13:06
 8/9 NTBS ***** válasza:
Én nem.
2023. márc. 13. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tartok tőle, rettegjenek ők.
2023. márc. 13. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!