Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdőnek milyen szállásos...

Pályakezdőnek milyen szállásos munkát tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Informatikai végzettségem van, de sajnos a közelben nincs olyan munka amire alkalmas lennék, vagy nem jeleznek vissza soha, így szállásos munkákon gondolkozom.

Mi az amibe könnyen bele lehet tanulni? Még annyi, hogy elég vékony alkatom van, állni azért persze tudnék végig, ha arról van szó, de például nehéz dolgokat nem igazán bírnék egész nap emelni stb...

Operátori vagy recepciós munkák azok amiken eddig gondolkoztam, tudtok esetleg ajánlani valamilyen helyet, esetleg tapasztalatokat írni?

Meg még annyit akarok tudni, hogy ahol ingyenes szállás van munkához, ott hétvégén is lehet lenni vagy csak munkanapokon?

Előre is köszönöm!

2023. márc. 12. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Ibiden samsung általában van IT pozició is.
2023. márc. 12. 16:10
 2/9 dominic0404 válasza:
Remote IT-s pozicíó
2023. márc. 12. 16:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Ilyen munkákhoz nem szoktak szállást adni, mert feltételezhetően futja a fizetésből.

Ha szállást akarsz, akkor elmész valami három műszakos lepra gyárba, sorra dolgozni. Ott tömegelnek neked a putri munkásszállós melók.

2023. márc. 12. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen munkákhoz nem szoktak szállást adni, mert feltételezhetően futja a fizetésből."

Dehogy futja az informatika nagyon tág fogalom, egy mezei rendszergazda OKJ végzettségű jó ha kap bruttó 250-et. Nem mindenki Senior Team Lead Full-Stack DevSecOps Engineer akinek "informatikus" a végzettsége

2023. márc. 12. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:

@20:20

Jó hát ilyen betanított munkás szintű "informatikusoknak" meg aztán pláne nem fognak sehol szállást biztosítani.

2023. márc. 12. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk jelentkeznek olyan its állásra ami remote. (Azt véletlenül se írd le hogy itn belül mihez értesz, lényegtelen)
2023. márc. 12. 21:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem IT-s munkát keresek, csak leírtam, hogy az a végzettségem :) Amúgy már próbáltam remote dolgokat, de nem igazán találtam, mivel programozni nem igazán tudok, más meg nem igazán van, én legalábbis nem találtam, ezért írtam az operátor vagy recepciós munkát, ezekhez láttam, hogy olykor van szállás biztosítva, ezek érdekelnének :)
2023. márc. 13. 08:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Ibiden meg samsung sdi mindkettő ad szállást
2023. márc. 13. 08:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg a fémalk is de ott a pénz is minimális.
2023. márc. 13. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!