Létezik ilyen egyáltalán?
Figyelt kérdés
Otthonról végezhető munkát szeretnék, magyar/angol nyelven ami ügyfélszolgálat, de chat formályában.
Például néhány webáruháznak meg online kaszinónak van chat aszisztens aktől érdeklődhetnek a kliensek.
Hónapok óta keresek ilyen jellegü munkákat de egyszerüen mintha nem is létezne. Pedig valahol ezekre a munkákra is kell találjanak munkást, mégis mintha az illumináti tagoknak lenne csak meghírdetve vagy a világ legkiváltságosabb embereinek.
2023. márc. 12. 08:01
2/10 A kérdező kommentje:
#1 köszi a választ, de csak bizonyítékkal hiszem el, hogy tényleg létezik ilyen 🤷🏻♂️ szóval jöhet a link priviben vagy postagalambbal is
2023. márc. 12. 08:19
3/10 anonim 

válasza:

lesz*rom, én nem dolgozom ingyen
4/10 anonim 

válasza:

Azért aki leírja, hogy "formályában", az ne akarjon chatrobot lenni szerintem
5/10 anonim 

válasza:

Ezt botok csinálják. És nekik is jobb a helyesírásuk, mint neked.
6/10 anonim 

válasza:

Ez az ügyfélszolgálatos munka része, erre külön nem fognak embert felvenni. Ahol meg nem kell rá fizikailag ember, oda elég egy chatbot.
7/10 anonim 

válasza:

Nálunk a chat-re nincs külön ember. A telefonos ügyfélszolgálatosokat osztják be oda.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi annak aki a kérdésemre válaszolt. Ment a zöld like. Aki meg kötekedni jött annak már kiátkoztam a “belét” 😁😁😁
2023. márc. 12. 10:36
9/10 anonim 

válasza:

20$-t fizetek egy chatbotért havonta, aki a nap 24 órájában rendelkezésre áll és végtelen számú emberrel képes egy időben beszélni.. megválaszolni a kérdéseiket.
Amely kérdésre nem tud választ, azt megválaszolom én ha gép elé kerülök, max havonta 1 órámat veszi el.
Szerintem keress másik munkát.
10/10 anonim 

válasza:

Angol kevés, szakmát kell tudnod angolul, németül úgy már van home office
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!