Mennyire jó fizetés bruttó 220EFt egy rendszergazdának?
20/
17, 19 vagyok
Ez igaz, hogy lent vannak a bérek, de azért ennyire nem. Mo.-n élek és dolgozom, multinál, fejlesztőként, 2,5 év tapasztalattal, diploma nélkül.
21/
Nem mindenhol egyformák a bérek.
17es, 19es és 21es válaszoló voltam/vagyok, bocs ha félreérthető voltam, nem a koromat írtam ki :)
diploma nem egyenlő az érettségivel…
"Ez egy kisvárosi polgármesteri hivatalban van"
"Sajnos ez az ország ilyen itt mesterségesen lent tartják a béreket."
Nem, egyáltalán nem tartják lent a béreket. Bármi kicsit is normálisabb szaktudással már találsz ennél jobban fizető rendszergazdai munkát vidéken is.
Az ilyen városi könyvtár, iskola, polgármesteri hivatal meg gyakorlatilag a szakma legalját gereblyézi össze, mert ennyi pénzért őket kapja meg, és ennyi pénz nekik is jó már.
Az egyedül a te döntésed, hogy neked is megfelel a fizetgetnek, cserébe dolgozgatsz dolog, a szakma legaljáért, vagy akarsz ennél többet.
De ezért ne az országot vagy a munkáltatót szidd.
27/
Akkor nézd meg a külföldi béreket de bármilyen munkánál,itt mesterségesen lent van ami itt minimálbér az kint max nevetséges és eu tagok vagyunk ráadásul.
27/
Ahogy nézem kicsit se nézed le az embereket,biztos a srác azért megy ki japánba most aki ott rendszergazda volt mert a szakma legalja,Ezért utálom a magyarokat lenézők,általánosítók meg azt hiszik ha kicsit tudnak mindenki más felett állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!