Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen oldalakon érdekes...

Milyen oldalakon érdekes keresgélni vagy önéletrajzot feltölteni?

Figyelt kérdés
Munkavállalás szempontjából, vendéglátás területén.Facebookon kívűl,milyen oldalakon érdemes keresgélni?
2023. márc. 9. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül érdemes oldalakon, a vendéglátóhelyeken érdemesebb amit kinéztél magadnak. Sőt még ha rendelsz kaját a futároktól is érdemesebb megkérdezni, mivel egy rakás főnököt ismernek!
2023. márc. 9. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem fent van professionon az önéletrajzom. De csak azok a munkáltatók láthatják akikhez jelentkezem az oldalon keresztül úgy állítottam bent! Oda feltöltheted és ha találsz ott szimpatikus munkát csak egy kattintás a jelentkezés! Illetve nyomtasd ki valahol pár példanyba és személyesen is leadhatod éttermekbe vagy számodra szimpatikus helyen! Egy próbát megér!
2023. márc. 9. 23:49
 3/8 A kérdező kommentje:
És a proffesion leginkább azoknak jó akik egyetemet vagy főiskolát végeztek vagy mások is használhatják mondjuk azok akiknek csak érettségi vagy 8általánosa van?
2023. márc. 10. 07:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem csak pestieknek éri meg használni mert ahol nekem kéne munka ott nincs egy darab munka se.
2023. márc. 10. 07:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Van csak nem hirdetik a neten.

Munka mindig van, csak a felderités módszerei mások.

Keress és találj utat a célodhoz, sok sikert!

2023. márc. 10. 07:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. márc. 10. 07:49
 7/8 anonim ***** válasza:
A professiont bárki használhatja! Kitöltöd az adatokat meg külön tölthetsz fel önéletrajzot ami célszerű is! Akár 8 általánosod van vagy érettségid mindegy mert úgy is olyan munkára jelentkezel gondolom amire megfelelsz követelményileg! Engem onnan már hivtak munkáltatók! De adtam már le személyesen is nyomtatott önéletrajzot cégeknél és volt olyan ahonnan hivtak is! A munkakeresés ilyen az is egy munka legalább teszel valamit, igyelszel. Nem otthon fekszel mint egy zsákkrumpli!
2023. márc. 10. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
7.köszönöm a válaszod és teljesen igazad van
2023. márc. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!