Introvertáltként mit érdemes tanulnom vagy dolgoznom?
Bármi lehetsz, ne ettől az egy személyiségjegyedtől tedd függővé.
Lehetsz akár még vezető is, ott is aranyat ér ha valaki meghallgatja az embereit, majd visszavonul és döntést hoz helyettük, és nem belepofázva a mondandójukba, kényszeríti az embereit rossz döntésre (sarkítok, nyílván vannak jó extra- vezetők is.)
Én pénzügyes munkát végzek, ez az eredeti végzettségem is, de rengeteg munkakört kipróbáltam már. Itt azt tapasztalom, hogy az emberek többsége ilyen, vagy még ilyenebb. Nekem speciel optimális, mert pont annyit kell emberekhez szólni, amennyi még jól esik.
Bárhova mész, fontos, hogy nézz szembe az introvertságoddal. Van, ami emiatt fog zavarni, és ez teljesen normális. De ne is misztifikáld túl. Inkább ez legyen néha kényelmetlen, és ne az egész életedet akard egyből megváltoztatni. Előbb-utóbb az ideális munkakör is megtalál majd téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!