Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélküli? Bővebben lent

Munkanélküli? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Egy hónap alatt két munkahelyen mondtam fel,mert egyiken se azt csináltam amiért felvettek vagy épp egész nap csak a fejemből lestem ki,nem volt munka! Ezért felmondtam,de agy mivel 1 hónap "munka viszonyom" volt így valami vissza mehetek munkanélkülire vagy valami "segélyt kapni" a polgármesteri hivatalhoz.
2010. okt. 6. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
200 napot kell dolgozni ahhoz hogy kapjál munkanélkülit.Amúgy meg minek ugrálsz?Én örülnék ha lenne munkám.
2010. okt. 6. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Ha te mondasz fel rendes felmondással, akkor 90 napig semmiképpen nem kaphatsz álláskeresési ellátást (munkanélkülit). A polgármesteritől akkor kaphatsz RÁTot (ha az egyéb feltételeknek is megfelelsz), ha lejárt a munkanélküli ellátásod (áll.ker.járadék, vagy áll.ker.segély), vag yha nem kaptál, de legalább 1 éve regisztrált álláskereső vagy.
2010. okt. 6. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
magyarul lusta vagy melózni, más örül legalább a helyednek :S
2010. okt. 6. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

De hülye vagy, bocs!

Annál jobb munka nincs, hogy egész nézel ki a fejedből és kapod a fizetést!

2010. okt. 6. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
életképtelenek.hu :P
2010. okt. 7. 07:34
 6/6 anonim válasza:
0%
Nem kapsz, de meg se érdemled.
2011. júl. 30. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!