Mi történne akkor ha egy héten 1 nap nem csinálnék semmit munkaidőben?
Webfejlesztőként dolgozom 5 hónapja egy cégnél, eddig mindig becsületesen, precízen dolgoztam, olykor annyira elmerültem a munkámban ha otthonról csináltam, hogy 1-2 óra túlórát is rátoltam. A határidőket mindig tartottam.
Heti 2-3 napot kell bejárni, az elején 3 napot jártam be mostanában inkább csak 2-t. A problémám azzal van, hogy 3 hónapja dolgozott az egész csapat egy nagyobb komponens fejlesztésén amit egyik napról a másikra elvetett a főnökség mondván hogy nem annyira szükséges, nincs pénz stb... így 3 hónap munkája teljesen kuka, ott tart a cég mint ha a 3 hónap alatt senki nem csinált volna semmit de a béreket fizették mindenkinek... Ha ekkora pénzkidobást megengedhet magának a cég felmerül bennem a kérdés, hogy vajon történne bármi ha én is a lelkiismeretes munkavégzés helyett kicsit lazábbra venném a figurát és például péntekenként semmit nem csinálnék home officeból? Nyilván megnyitnám az IDE-t de nem gondolkoznék és nem programoznék hanem másik gépről vagy ps-ről tolnám a gameket. Esetleg ha valaki hív akkor azt felvenném, ha meg rákérdeznének azt mondanám hogy tervezem illetve gondolkozom hogy egy problémát hogy lehet megoldani. Valaki csinál itt ilyet hogy napi 8 óra munkára van bejelentve de kevesebbet dolgozik az előírtnál? A fizum sem valami egetrengetően magas bruttó 750 ezret kapok ami SZJA kedvezmény miatt elfogadható de nem hiszem hogy Angular tudással ne találnék ennél jobb lehetőséget ha kib..nának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!